Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

O ASANSÖR ARTIK ÇALIŞACAK !..

O ASANSÖR ARTIK ÇALIŞACAK !..

EreÄŸli’de 2013 yılında dönemin Belediye BaÅŸkanı tarafından yaptırılan ancak, açıldığı günden bu yana hiç çalışmayan Ruhi CöbekoÄŸlu Ãœst Geçidi’ndeki engelli asansörü ile ilgili müjde,  3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde geldi.  BaÅŸkan Uysal’ın talimatı ile önce yetkili bir asansör firması ile sözleÅŸme yapıldı, ardından Makine Mühendisleri odası asansörün kullanılabilirliÄŸini ve eksiklerini tespit etti. Gerekli malzemelerin teminine de giden belediye, gerekli parçaların asansöre monte edilmesi ile asansörü kısa sürede çalışır hale getirecek.

Sosyal Medya hesabından 3 Aralık Dünya Engeliler Gününü kutlayan Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, “Son olarak Çevre ve Åžehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin EreÄŸli ziyaretinde gündeme gelen Ruhi CöbekoÄŸlu Ãœst Geçidi’ndeki engelli asansörünün çalışmaması sorunu çözülüyor. “dedi.

“ilçede engellilerin sosyal yaÅŸama katılmasındaki engelleri ortadan kaldırmaya ve engellilerimizin günlük yaÅŸamlarını kolaylaÅŸtırmaya yönelik çalışmalara önem veriyoruz.” Ä°fadesini kullanan Uysal,  “Bugün engellilerimiz belediye hizmet binasında her türlü iÅŸ ve iÅŸlemlerini rahatlıkla yapabiliyor. Engelli koordinasyon merkezi, Akülü ÅŸarz dolum istasyonları, ücretsiz ulaşım gibi sorunları çözmenin yanında, Bulvar, cadde ve kaldırım düzenlemelerimizde engellilerimizin hayatını kolaylaÅŸtırıcı her ayrıntıyı düşünerek, düzenlemelerimizi buna göre yapıyoruz. ” ifadelerini de kullandı.

UYSAL’DAN 3 ARALIK MÃœJDESÄ°

BaÅŸkan Uysal, sosyal medyadaki mesajında, Ruhi CöbekoÄŸlu Ãœst Geçidi’ndeki engelli asansörünün kısa sürede devreye gireceÄŸini de açıkladı. Bu konuda yetkili bir asansör firması ile sözleÅŸme yapıldığı, asansör firmasının da, Makine Mühendisleri Odasına müracaat etmesi sonrası asansörün eksikliklerinin ve kullanılabilirliÄŸinin tespit edildiÄŸini belirten BaÅŸkan Uysal, “Tespit edilen eksiklikler doÄŸrultusunda teklife çıkılarak gerekli parça teminine gidildi. Arızalı parçaların önümüzdeki hafta sonuna kadar temini saÄŸlanacak ve gerekli monte çalışmasının yapılmasıyla asansör devreye girmiÅŸ olacak. ”dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo