Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞTE O ANLAR !.

İŞTE O ANLAR  !.

1 yaşındaki çocuk Halk Otobüsünde nöbet geçirdi, panik anları araç kamerasına yansıdı.


Ereğli'de Halk otobüsünde epilepsi nöbeti geçiren 1 yaşında ki çocuk, otobüs sürücüsü tarafından ambulansa yetiştirildi. O anlar kameraya yansıdı

 

Olay ilçeye bağlı Bölücek mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Bölücek son duraktan 1 yaşındaki E.A. ile birlikte otobüse binen çocuğun halası, kısa süre sonra E.A. nın nefes almadığını söyleyerek ağlamaya başladı. E.A. nın halası Şoförden kendilerini hastaneye götürmesini istemesi üzerine Halk Otobüsü sürücüsü Hamit Yavuz duraklardan yolcu almaksızın dörtlülerini ve farlarını yakarak hastaneye doğru yola çıktı.

Diğer taraftan 112 acil servis hattını arayan başka bir yolcu da ambulans ekipleri ile irtibata geçti. Hızlı bir şekilde ana yola çıkan Hamit Yavuz Kışla Mahallesi Sanayi kavşağında E.A. yı halası ile birlikte sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahalesi Ambulansta yapılan E.A. Özel Echomar hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. 

Yaşanan olayın ardından açıklamada bulunan Hamit Yavuz, yaptığının bir insanlık görevi olduğunu söyledi. Hamit Yavuz açıklamasında“ Hanımefendi son duraktan çocuk le otobüse bindi. Bindikten bir müddet sonra Bölücek mahallesinden sonra bağırmaya başladı. ‘Abi çocuğum nefes almıyor. Ne olur beni hastaneye yetiştir’ diye bağırdı. Bende ona dayanarak dörtlüler ve farları yakıp tam gaz giderken yanımda ki diğer yolcu da ambulans ile irtibat haline geçti. Sürekli olarak ambulansa nerede olduğumuzu bilgilendirdi. Sanayi girişinde ambulansa çocuğu teslim ettim. Yolcu almaksızın çocuğu ambulansa yetirtirdim” dedi. 

Diğer yandan Halk Otobüsünde yaşanan olay araç kameralarına yansıdı.

Görüntülerde çocuğun bir den bir kendisinden geçtiği, halasının ağlayarak şoförden kendilerini hastaneye yetiştirmesini istediği ve bir başka yolcunun çocuk ile kadına yardım etmeye çalıştığı görülüyor. Araç sürücüsü Hamit Yavuz’un duraklarda bekleyen yolcuları almadan yoluna devam ettiği ve Kışla Sanayi girişinde çocuk ve halasını ambulansa teslim ettiği görüntülere yansıyor.

 

İŞTE O ANLAR !.

1 yaşındaki çocuk Halk Otobüsünde nöbet geçirdi, panik anları araç kamerasına yansıdı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo