O AİLEYE SAHİP ÇIKTI

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinden sevkli gittiÄŸi Kocaeli’de, makatı kapalı olarak dünyaya gelen bebeÄŸini tedavi ettirmek isteyen baba Dursun Sever’in ‘yardım çığlığı’ karşılık buldu.
Yapılan haberlerden sonra durumdan bilgisi olan Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, aileye yardım eli uzattı. Alınan bilgiye göre, aile ile telefonla iletiÅŸime geçen Uysal, tedavisi Kocaeli MedikalPark Hastanesi YoÄŸun Bakım Ünitesi’nde süren bebek hakkında bilgi aldı, ÅŸifa dileÄŸinde bulundu.
EreÄŸlili hemÅŸerisi olan aileyi zor durumda yalnız bırakmayarak sahip çıkan Uysal, aileden iletilen bazı istekleri yerine getirmek için EreÄŸli Belediyesi Özel Kalem’e talimatlar verdi.
-Olay-
Dursun ve Eda Sever’in üçüncü bebekleri, 1 Kasım’da Karadeniz EreÄŸli Devlet Hastanesi’ne dünyaya geldi. DoÄŸuÅŸtan makatı kapalı olan bebek, acil olarak ambulansla Kocaeli MedikalPark Hastanesi’ne sevkedildi.
İşsiz baba, “Sayın Kocaeli halkı. Ben Zonguldak EreÄŸli’den gelen bir hasta babası olarak yazıyorum” diye yazarak baÅŸladığı mektubunda, bebeÄŸinin uzun sürecek tedavi süresince, para kazanabilmek için iÅŸ talebinde bulundu. Mektubunda, 2 çocuÄŸu daha olduÄŸunu, zor durumda kaldığını, uzun süredir yemek dahi yiyemediÄŸini anlatan baba, yardım istedi.
Önceki haberi görmek için, verilen linki tıklayın...
http://ereglifm.com.tr/haber-14670-makati-kapali-dogan-bebek-icin-yardim.html





Ali arslan
16 Kasım 2017 - 19:23
Tesekurler baskanim yardimlarinizdan dolayi siz bir hekim olarak her zaman hasta insanlarin halinden anlayan bir hekim siniz
Kevser Çetin
17 Kasım 2017 - 08:28
duyarsız kalmayıp yardımcı olan herkesten allah razı olsun sizlerede çok tsk ederim yayın hayatinızda başarılar dilerim