Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

NOT BIRAKMIŞ !

NOT BIRAKMIÅž !

Ereğli Öğretmenevinin 8. katından kendini boşluğa bırakan Zeynep öğretmenin çantasından not çıktı !.


 EreÄŸli 'de Ankara’dan gelen ve öğretmen olan Zeynep Arslan Öğretmenevinin 8. katından atlayarak olay yerinde hayatını kaybeden Arslan’ın çantasından not çıktı.

Olay, ilçeye baÄŸlı Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Öğretmenevinde meydana geldi. Ä°ddiaya göre, Ankara’da öğretmenlik yapan Zeynep Arslan dün konaklamak için giriÅŸ yaptığı öğretmenevinin 8. katından aÅŸağıya atladı. Olayı gören Öğretmenevi çalışanları 112 Acil ÇaÄŸrı Merkezine ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine polis ve 112 saÄŸlık ekipleri sevk edildi. SaÄŸlık ekiplerinin yaptıkları incelemede Zeynep Arslan’ın olay yerinde hayatını kaybettiÄŸini tespit etti. Polis ekipleri çevre güvenliÄŸini saÄŸlamak için ÅŸerit çekti. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından Arslan’ın cansız bedeni otopsi için EreÄŸli Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

MUTLU OLAMIYORUM, ARTIK YAÅžAMAK Ä°STEMÄ°YORUM

Ayrıca Zeynep Arslan’ın üzerinde yapılan incelemeler sonucunda çantasından not çıktığı, notta da mutlu olamadığını ve artık yaÅŸamak istemediÄŸini belirtti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün8
gülücük3
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo