Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

NİCE YILLARA!.

NÄ°CE YILLARA!.

Tuncay Özinel’in kaleme aldığı, Göksel Kortay’ın yönettiÄŸi ve Ä°stanbul Devlet Tiyatrosu’nun “Nice Yıllara” adlı oyunu, Karadeniz EreÄŸli’de sahne aldı. Ãœnlü tiyatro oyuncusu Defne Yalnız’ın performansı ise büyük beÄŸeni topladı.

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸler Müdürlüğü organizasyonuyla Atatürk Kültür Merkezi Sinema Salonu’nda akÅŸam ücretsiz ve tek seans olarak sergilenen oyun sonunda ayakta alkışlanan Defne Yalnız seyircinin gösterdiÄŸi ilgiye teÅŸekkür ederek, böyle bir seyirciye yeni bir salonun yakışacağını belirtti.

Oyunda sanatçının yaÅŸlanınca yaÅŸadığı yalnızlığı iÅŸleyen Defne Yalnız’ın gösterdiÄŸi performansı överek sahnede çiçek veren Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, ilçenin büyük bir tiyatro salonu ihtiyacını olduÄŸunu ifade etti.

Defne Yalnız’a Kdz. EreÄŸli’yi temsil eden çeÅŸitli hediyeler veren BaÅŸkan Uysal, seyircilerle bol bol hatıra fotoÄŸrafı çektirdi

’NÄ°CE YILLARA’ ADLI OYUNUN KONUSU

“Nice Yıllara” zamanında çok ünlü olan, sayısız oyunda baÅŸrol oynamış fakat alkışa hiç doymamış Zerrin Karaman adlı bir oyuncunun, oyunculuÄŸu bıraktıktan sonraki yaÅŸamını seyirciye sunuyor. Sadece kalabalıklar içinde yalnızlığı yaÅŸayanlar, yalnız kaldıklarında kalabalık olurlar. Kendi doÄŸum gününü kutlama telaşında olan bir aktris, yaÅŸamını ve yalnızlığını ortaya döktüğünde ortaya çıkan yalnızca kendi geçmiÅŸi deÄŸil, tarihin ve karanlıkta kalanların kendisi olabilir. Oynadıkları, oynamak zorunda kaldıkları ve tanıdıkları. Onun kendine ve bize söyleyecekleri ÅŸeyler var!

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo