Gündem 4 yıl 10 ay 14 gün 9 saat 58 dakika önce 2642
Hikmet Tezel’in vefatının ardından Kemal Özer’in başkanlığa seçildiği Kdz.Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde kilitli kapı krizi yaşandı.
Kooperatif de her Salı saat 12.00’de yapılan Yönetim Kurulu toplantısı için Kooperatife giden Yönetim Kurulu üyeleri Aydın Karadağ ve Hüseyin Çınar, toplantının yapılacağı Başkanlık ve toplantı odasının kilitli olması nedeniyle içeriye giremedi.
Karadağ yaşananlara sosyal medya hesabından “ Yıllardır görev yapıyorum. Bu başkanlık ve yönetim kurulu odasının toplantı saatinde bir kere kilitli olduğunu görmedim. Ama bugün kilitli. Personel dahi açalım teklifinde bulunamadı. yönetim kurulundaki arkadaşım Hüseyin Çinar ve ben giremeden geri geldik. Alkışlar yönetime aday olan baskın yönetime.” sözleri ile tepki gösterdi.
Gündem
KAAN YILDIRIM KAZA GEÇİRDİ !Gündem
KAYALIKLARA DÜŞTÜ !Gündem
TUVALET ÜCRETİNE % 50 ZAM !Gündem
8 KİŞİ GÖZALTINDA !Gündem
2. İSKELE DEVREYE ALINDI !Gündem
SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDIGündem
1'İ AĞIR 3 YARALIGündem
ALEVLERE TESLİM OLDU