Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

NEFES KESEN O ANLAR !.

NEFES KESEN O ANLAR !.

Tarım arazilerine zarar veren yabani hayvanları avlamak için ormana giden avcı Ahmet Çoban, üzerine gelen yaban domuzundan son anda köpekleri ve ateş ettiği tabancası sayesinde kurtuldu.


Düzce’de Sallar KaynaÅŸlı domuz avcıları grubundan arkadaÅŸlarıyla birlikte tarım arazilerine zarar veren yabani hayvanları avlamaya giden Ahmet Çoban önünde çıkan yaban domuzuna ateÅŸ etmesine raÄŸmen öldüremeyince, domuzun hışmına uÄŸramaktan son anda kurtuldu. Köpekleri tarafından engellenen domuzu tabancasıyla ateÅŸ ederek öldüren Ahmet Çoban o anları anlattı. Ahmet Çoban; “ArkadaÅŸlarımla birlikte devlet avlağında avlanıyorduk. Köpeklerin bir domuzu kaldırdığını duydum. DiÄŸer arkadaÅŸlarımda domuza ateÅŸ ettiler ancak vuramadılar. Ben o anda köpeklerin sesinin geldiÄŸi tarafa yöneldim ama yalnızdım. Domuzun köpeklerin önünden koÅŸtuÄŸunu gördüm. Yakınlaşınca ateÅŸ ettim. Tüfeklerimizde takoz olduÄŸu için fazla mermi koyamadığımdan domuz bana doÄŸru yöneldi. Ä°lkinde ateÅŸ ettim ve yaraladım. Yine ateÅŸ ettim. Yaralandı ama ölmedi. Benim de ayağım kaydı düştüm. Bu sırada köpeklerimiz etrafını sarınca domuzun dikkati dağıldı ben bu sırada biraz toparlandım, ayaÄŸa kalktım ama domuz bana kilitlenmiÅŸ. AyaÄŸa kalkınca tekrar bana saldırdı. O sırada ben ani manevra ile kurtardım. Domuz beni geçti ama tekrar bana döndü. Köpekler etrafını sarıp domuzu oyalarken ben silahıma davranmaya fırsat buldum. Silahımı çekerek ateÅŸ ettim. Domuzu avladık ama 1 saat elim ayağım titredi desem yalan olmaz” dedi.

 

"Peşimi bırakmayacağını sandım"

TüfeÄŸiyle ateÅŸ etmesine raÄŸmen domuzun, ölmeyip üzerine geldiÄŸini gördüğünde çok korktuÄŸunu ifade eden Ahmet Çoban; “Birinci, ikinci mermimden sonra sıkıntı olmaz sonuçta 1 mermim daha vardı. Fakat o mermiyi de ateÅŸledikten sonra domuzun üzerime geldiÄŸini görünce çok korktum ve heyecanlandım. Gidiyoruz herhalde dedim. Ä°kinci defa beni teÄŸet geçtiÄŸinde gideceÄŸini düşündüm. Dönüp baktığımda halen peÅŸimde olduÄŸunu görünce gerçekten korktum ve beni bırakmayacağını düşündüm. Köpekler 10 numaraydı. Köpekler onunla uÄŸraşırken ben silahımı çekmeye fırsat buldum. Zor oldu ama avladık. Bana geçmiÅŸ olsun avcı arkadaÅŸlara rast gele diyorum” dedi.

Avın ardından ise avcı arkadaş grubuyla bir araya gelen Ahmet Çoban, başından geçen olayı avcı arkadaşlarıyla da paylaşarak o anların kritiğini yaptı.

NEFES KESEN O ANLAR !.

Tarım arazilerine zarar veren yabani hayvanları avlamak için ormana giden avcı Ahmet Çoban, üzerine gelen yaban domuzundan son anda köpekleri ve ateş ettiği tabancası sayesinde kurtuldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
şaşkın2
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo