12 o C Kdz. Ereğli

NEFES KESEN FİNAL!.

“10 Kasım Atatürk’ü Anma Özel 3 Bant Bilardo Turnuvası’nda birinciliği genç isteka Canberk Çömeten elde etti.

Spor 4 yıl 5 ay 25 gün 1 saat 24 dakika önce 760

Haberi Paylaşın

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81. yılı nedeniyle, ilçedeki Üstün Bilardo Salonu’nda düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma Özel 3 Bant Bilardo Turnuvası’nda birinciliği genç isteka Canberk Çömeten elde etti.

Kaymakam Çorumluoğlu ile birlikte; Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Keleş ve kalabalık bilardo severin izlediği final karşılaşması, Canberk Çömeten ile Mehmet Göktekin arasında oynandı.

İki oyuncunun da defansif oyun ortaya koyduğu ve çekişmeli geçen karşılaşmayı kazanan Canberk Çömeten birinciliğe ulaşırken, Göktekin ikinci, yarı finalde bu rakiplere yenilen Burak Yaman ile Ahmet Şen ise üçüncülüğü paylaştı.

ADINA YAKIŞIR FİNAL

Aynı zamanda sporcular arasında yer alan gazeteci Fikri Kapan’ın sunumunu yaptığı kupa töreninde Saygı Duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.Kapan, adına ve anlamına yakışır bir turnuvayı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, Kaymakam Çorumluoğlu’na, Tuğamiral Uyar’a, Keleş’e ve bilardo camiasına teşekkür etti.

ÇORUMLUOĞLU: BURASI ÇOK GÜZEL

Kaymakam Çorumluoğlu da turnuva birincisi Canberk Çömeten’in kupasını verirken yaptığı konuşmada, Üstün Bilardo Salonu’nu çok güzel bulduğunu söyledi.belirterek, şöyle dedi:

Görev yaptığım Manisa’daki bilardo salonu güzel biliyorduk ama bu salon, Manisa’daki salondan daha kifayetli. Bu açıdan, salon işletmecisi kardeşimizi tebrik ediyorum. Turnuva ise tam bir Devlet ciddiyetinde oldu. Oldukça güzel ve ciddiyetle maç yönetmesinden dolayı hakemimizi de (Hakan Karaorman) tebrik ediyoruz. Bugün, anlamlı bir gün, saat 9’u 5 geçe saygı duruşu ile anma törenlerimize başladık. Buradan çıkınca da Hüseyin Tatoğlu kültür Merkezi’nde, Atatürk’ün sevdigi şarkıların seslendirileceği konsere katılacağız. Böyle anlamlı bir günde, böyle güzel bir turnuvanın düzenlenmesi oldukça güzel. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Tabi ki güzel bir final müsabakası oldu. Önemli olan nokta, buraya gelip, hoşça vakit geçirmeyi bile kazanç olarak görüyorum. Bugün (final oynayan) iki arkadaşımız bize bu vakti geçirttiler, kendilerini tebrik ediyorum. Bir yerde gençlik, bir yerde tecrübe vardı. Turnuvaya katılan tüm sporcu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bugün aranızda olmaktan büyük bir memnuniyet duydum, hepinize sevgiler, Saygılar sunuyorum.”

Turnuva ikincisi Mehmet Göktekin’in kupasını Tuğamiral Uyar verirken, üçüncüler Yaman ile Şen ise kupalarını Keleş’in elinden aldılar.

Dereceye giren sporculara ayrıca Çorumluoğlu’nun hediye paketleri verilen törenin ardından hatıra fotoğrafları çektirildi.

NEFES KESEN FİNAL!.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 10 saat 27 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 22 saat 28 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 18 saat 55 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 17 saat 56 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 23 saat 49 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 13 saat 3 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 8 saat 33 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
2 gün 9 saat 58 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
5 gün 21 saat 22 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 13 saat 33 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?