Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

NEFES KESEN FİNAL!.

NEFES KESEN FÄ°NAL!.

“10 Kasım Atatürk’ü Anma Özel 3 Bant Bilardo Turnuvası’nda birinciliği genç isteka Canberk Çömeten elde etti.


Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81. yılı nedeniyle, ilçedeki Ãœstün Bilardo Salonu’nda düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma Özel 3 Bant Bilardo Turnuvası’nda birinciliÄŸi genç isteka Canberk Çömeten elde etti.

Kaymakam Çorumluoğlu ile birlikte; Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Keleş ve kalabalık bilardo severin izlediği final karşılaşması, Canberk Çömeten ile Mehmet Göktekin arasında oynandı.

İki oyuncunun da defansif oyun ortaya koyduğu ve çekişmeli geçen karşılaşmayı kazanan Canberk Çömeten birinciliğe ulaşırken, Göktekin ikinci, yarı finalde bu rakiplere yenilen Burak Yaman ile Ahmet Şen ise üçüncülüğü paylaştı.

ADINA YAKIÅžIR FÄ°NAL 

Aynı zamanda sporcular arasında yer alan gazeteci Fikri Kapan’ın sunumunu yaptığı kupa töreninde Saygı DuruÅŸunda bulunuldu, Ä°stiklal Marşı okundu.Kapan, adına ve anlamına yakışır bir turnuvayı geride bırakmanın mutluluÄŸunu yaÅŸadıklarını belirtirken, Kaymakam ÇorumluoÄŸlu’na, TuÄŸamiral Uyar’a, KeleÅŸ’e ve bilardo camiasına teÅŸekkür etti.

ÇORUMLUOĞLU: BURASI ÇOK GÜZEL

Kaymakam ÇorumluoÄŸlu da turnuva birincisi Canberk Çömeten’in kupasını verirken yaptığı konuÅŸmada, Ãœstün Bilardo Salonu’nu çok güzel bulduÄŸunu söyledi.belirterek, şöyle dedi:

Görev yaptığım Manisa’daki bilardo salonu güzel biliyorduk ama bu salon, Manisa’daki salondan daha kifayetli. Bu açıdan, salon iÅŸletmecisi kardeÅŸimizi tebrik ediyorum. Turnuva ise tam bir Devlet ciddiyetinde oldu.  Oldukça güzel ve ciddiyetle maç yönetmesinden dolayı hakemimizi de (Hakan Karaorman) tebrik ediyoruz. Bugün, anlamlı bir gün, saat 9’u 5 geçe saygı duruÅŸu ile anma törenlerimize baÅŸladık. Buradan çıkınca da Hüseyin TatoÄŸlu kültür Merkezi’nde, Atatürk’ün sevdigi ÅŸarkıların seslendirileceÄŸi konsere katılacağız. Böyle anlamlı bir günde, böyle güzel bir turnuvanın düzenlenmesi oldukça güzel. EmeÄŸi geçen arkadaÅŸlarımıza teÅŸekkür ediyorum.

Tabi ki güzel bir final müsabakası oldu. Önemli olan nokta, buraya gelip, hoşça vakit geçirmeyi bile kazanç olarak görüyorum. Bugün (final oynayan) iki arkadaşımız bize bu vakti geçirttiler, kendilerini tebrik ediyorum. Bir yerde gençlik, bir yerde tecrübe vardı. Turnuvaya katılan tüm sporcu arkadaÅŸlarımızı tebrik ediyorum. Bugün aranızda olmaktan büyük bir memnuniyet duydum, hepinize sevgiler, Saygılar sunuyorum.”

Turnuva ikincisi Mehmet Göktekin’in kupasını TuÄŸamiral Uyar verirken, üçüncüler Yaman ile Åžen ise kupalarını KeleÅŸ’in elinden aldılar.

Dereceye giren sporculara ayrıca ÇorumluoÄŸlu’nun hediye paketleri verilen törenin ardından hatıra fotoÄŸrafları çektirildi.

NEFES KESEN FÄ°NAL!.

“10 Kasım Atatürk’ü Anma Özel 3 Bant Bilardo Turnuvası’nda birinciliği genç isteka Canberk Çömeten elde etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük9
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo