Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

NE VARSA SİZDE VAR !.

NE VARSA SÄ°ZDE VAR !.

Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler Takımı, bitime 2 hafta kala şampiyon oldu.


Kdz. EreÄŸli Zafer Men Masterler Takımı,  Türkiye Veteranlar Futbol Ligi (TVFL) Batı Karadeniz YeÅŸil Grupta bitime 2 hafta kala namaÄŸlup ÅŸampiyon oldu.

Hafta sonunda bir diğer Ereğli Temsilcisi SBD Veteranları 1-0 mağlup eden Zafer Men Masterler, bu başarı ile 12-19 Nisan tarihleri arasında Antalya da yapılacak 8 ayrı grubun şampiyon ve gruplarını 2 ve 3.sırada bitiren takımların katılacağı Türkiye finallerine grup şampiyonu olarak katılma hakkı elde etti.

Kulüp oyuncusu ve aynı zaman da BaÅŸkanı Murat Üçpınar, “Grupta oynanan 12 maçta 9 galibiyet 3 beraberlik alan aldık. 26 gol atıp 8 gol yedik. BaÅŸarı da emeÄŸi geçen tüm arkadaÅŸlarımı kutluyorum. Bu ÅŸampiyonluÄŸu aramızdan ayrılan Zafer Men hocamıza armaÄŸan ediyoruz. Geçen sezonda Türkiye finali oynamış, normal süre ve uzatmaları 1-1 sona eren karşılaÅŸmada Samsunspor’a penaltılarla maÄŸlup olarak Türkiye 2.si olmuÅŸtuk. Daha önce bir Ä°stanbul grubu ÅŸampiyonluÄŸu bir de 2.liÄŸimiz bulunuyor.Ä°nÅŸallah bu sezon Antalya’da mutlu sona ulaÅŸan biz olacağız” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran5
şaşkın1
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo