Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

NE MASKE NE MESAFE !.

NE MASKE NE MESAFE !.

Korona kaynaklı bir vefat daha. Ereğli vaka yayılım hızında 1 yıl önceki rakamlara geri döndü!.


Ereğli, “Hayat Eve Sığar Uygulaması” üzerinden yeniden alarm vermeye başladı.

1 ay önce sadece çarşı merkezi, Süleymanlar, Orhanlar ve Akarca Mahallelerinde görülen vaka artışları, bugünlerde neredeyse tüm ilçeye yayıldı.

Günlük vaka sayısının yaklaşık bir haftadır 50-65 arasında değiştiği Ereğli’de, son dönemde vakaların birçoğunun öğrencilerden oluşması da dikkat çekici.

Ereğli’de yayılım hızı neredeyse 1 yıl önceki harita ile aynı konuma gelirken, Eylül ayındaki vefat sayısı da, Ağustos ayını şimdiden geçti.

Ağustos ayında 9 can kaybının yaşandığı Ereğli’de son olarak dün gece, ilçenin Balı Mahallesinde ikamet ettiği öğrenilen ve Ereğli Devlet Hastanesinde bir süredir tedavi gören Necati Ç’ nin de vefatı kayıtlara bulaşıcı hastalık olarak geçti.

Böylece ilçede içinde bulunduğumuz Eylül ayında hayatını kaybedenlerin sayısı 11’e, sürecin başından bu yana geçen sürede ise 308’e yükseldi.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün12
gülücük2
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
FIRAT YALMAN

30 Eylül 2021 - 10:48

HER GÜN KOVİD19 VAKALARİ VE VEFATLAR ARTARKEN BÖYLE NORMALLEŞME OLABİLİRMİ SORARIM SİZE TEHLİKENİN FARKINDAMISINIZ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GERİ GELMELİ EĞİTİME TEKRAR ARA VERİLMELİ ÇOCUKLAR VE ÖĞRETMENLER ZORUNLU AŞI OLMALI

Yorum Yazın

Canlı Radyo