13 o C Kdz. Ereğli

Namusu için öldürmüş…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Asayiş 5 yıl 1 ay 1 gün 6 saat 18 dakika önce 1666

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde mesai arkadaşını pompalı tüfekle katleden İsmail Ç, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, ilçede sabah saatlerinde meydana gelen olayda, İsmail Ç. (53), iş arkadaşı Nazım A’yı (44) pompalı tüfek ile 4 el ateş ederek başından ve göğsünden vurdu. Nazım A, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Alaplı Devlet Hastanesi’ne kaldırılsa yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
YAKALANDI
Olaydan sonra yaya olarak kaçmaya çalışan cinayet zanlısı İsmail Ç, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin tamamlanmasının ardından İsmail Ç, ekip aracına bindirilerek adliyeye götürüldü. Bu sırada İsmail Ç’nin yakınları gazetecilere tepki gösterse de polis olaya müdahale etti. İsmail Ç’nin yakınları, gazetecilere “adam mahvoldu. Düzgün yazın. Adamın hayat bitti. İşinden oldu, ekmeğinden oldu, ailesinden çoluğundan çocuğundan oldu’ diyerek olayı anlatmaya çalıştı. Yaşanan olayda hayatını kaybeden Nazım A’nın yapılan otopsisinden sonra cenazesinin ailesine teslim edildiği öğrenildi.
BİR SENEDİR HUSUMET DEVAM EDİYORMUŞ
Diğer yandan iki şahsın arasında husumetin bir senedir devam ettiği iddia edildi. İsmail Ç. ile Nazım A, kısa süre önce de tartışarak karakolluk olduğu öne sürüldü. Cinayetten sonra ise İsmail Ç’nin emniyetteki ifadesinde cinayeti namus nedeni ile işlediğini söylediği öğrenildi.

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 14 saat 33 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 15 saat 45 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 9 saat 50 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 7 saat 3 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 9 saat 24 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 3 saat 39 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 11 saat 46 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 12 saat 53 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
1 gün 7 saat 55 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !