Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

NAGEHAN TUTUŞ EREĞLİ FM'E KONUK OLDU

NAGEHAN TUTUÅž EREÄžLÄ° FM'E KONUK OLDU

8 ay önce kuruldular kazanmadık madalya ve kupa bırakmadılar.


EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduÄŸu Arzu Ä°le Devri Âlem programına konuk olan Geleneksel Türk OkçuluÄŸu Antrenörü Nagehan TutuÅŸ, “8 ay önce ufacık bir kulüp olarak kurduÄŸumuz NG Okçuluk ’un bugün 6 ile 54 yaÅŸ arası sporcular ile kocaman bir aile olmasının gururunu yaÅŸadığını söyledi.

19 Madalya ve kupa kazanılan Okul Sporları, Antalya’da yurtlar arasında düzenlenen ÅŸampiyonada Türkiye ikinciliÄŸi ve Safranbolu’daki bir diÄŸer organizasyonda 13 madalya ve 3 kupa ile sporcularının elde ettiÄŸi baÅŸarılar ile gurur duyduklarını söyleyen TutuÅŸ, “Okçunun yarışı bitmez. Okçuluk duruÅŸ, vizyon, özgüven ve yol arkadaÅŸlığıdır. Åžimdi hedeflerimizden biri  bir yurt dışı projesi “ dedi.

 FESTÄ°VALDE ESKÄ° SPOR PARKINDAYIZ

TutuÅŸ, Temmuz ayında düzenlenecek festivalde 3 gün boyunca 12.00-16.00 saatleri arasında Eski Spor Parkı’nda bu toprakların ilk Türk okçuları gösteri atışları yapacaklar. Meraklılarına deneme atışları yaptıracağız. Türk okçuluÄŸunu tanıtalım istiyoruz.” ifadelerini kullanırken, Martı EÄŸitim Kurumlarının Kolej binasındaki spor salonunu kendilerine açtığını ve çalışmalara kısa süre içinde burada devam edeceklerini söyledi. TutuÅŸ, “ Mücadele yeteneÄŸini, stres altında karar verme yeteneÄŸini geliÅŸtirmek isteyen herkesi deneme atışlarına beklediklerini dile getirdi.

Programın bir bölümüne katılan NG Okçuluk eÄŸitmenlerinden Geleneksel SavaÅŸ Sanatları EÄŸitmeni Sefa çengelci’de böylesi bir organizasyonun bir parçası olmaktan dolayı mutluluk duyduÄŸunu söyledi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran8
gülücük2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo