Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MUTLU GÜNLERİN ARANAN İSMİ EREĞLİ'FM'DE !

MUTLU GÃœNLERÄ°N ARANAN Ä°SMÄ° EREÄžLÄ°'FM'DE !

Ünlü Sanatçı Berna Tan, Ereğli FM`e konuk oldu.


GeçtiÄŸimiz yıllarda Stadyumlar, sokaklar, kına geceleri baÅŸta olmak üzere eÄŸlence mekanlarında Kına ve hemen ardından EvleneceÄŸim ÅŸarkıları ile adından sıkça söz ettiren Berna Tan, bu kez yeni çalışması “Çakmak çakmaya geldik” i sevenleri ile buluÅŸturdu.

4 gün önce çıkan klibi ile gündeme damga vuran Berna Tan, EreÄŸli FM’de Arzu Tekin ve Yusuf Zobar’ın Canlı Frekans programına konuk oldu.

“Çakmak çakmak Ä°brahim Tatlıses’den sonra nasıl olur acaba diye düşünürken, çok keyipli bir iÅŸ ortaya çıktı. Çok güzel geri dönüş almaktayım ve bundan inanılmaz mutluyum. “ diyen Tan, “Türkiye’nin dört bir yanından davet alıyorum. Kına gecelerinde anne ve babaların duygusal anlarına ÅŸahit oluyorum.Yeri geliyor onlarla birlikte aÄŸlıyorum. Ama mutlu günlere ÅŸahit olmak  bana mutluluk veriyor.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Tan, “EreÄŸli’yi çok seviyorum, biliyorum ki EreÄŸli’de beni seviyorum.Marmara EreÄŸli’ye çok gittim ama Kdz.EreÄŸli henüz nasip olmadı, inÅŸallah kısa sürede EreÄŸli’ye de gelmek, görmek, eÄŸlendirmek isterim.Herkese iyi bayramlar diliyorum.” dedi.

Ä°ÅžTE BERNA TAN'IN SON KLÄ°BÄ°

 

MUTLU GÃœNLERÄ°N ARANAN Ä°SMÄ° EREÄžLÄ°'FM'DE !

Ünlü Sanatçı Berna Tan, Ereğli FM`e konuk oldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran2
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo