Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

MÜTHİŞ HİZMET!

MÜTHİŞ HİZMET!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki kadınlara, Türk Telekom’un “Şimdi Senin Zamanın” sloganıyla kadınlara yönelik başlattığı teknoloji seferberliği kapsamında temel internet kullanımı eğitimi verildiği bildirildi.


Alınan bilgiye göre, ilçe Emniyet Müdürlüğü karşısındaki Belediye Otoparkına konuşlandırılan Türk Telekom Gezici Eğitim Tırı’nda, 80 kadına interneti verimli kullanmanın yolları, konum belirleme, e-devlet uygulamaları, e-nabız uygulamaları, e-posta uygulamaları, bankacılık işlemleri, görüntülü haberleşme, kadınlara yönelik web sayfalarına nasıl ulaşılacağı ve sosyal medya kullanımı gibi eğitimler verildi.
ğitime anneleri ile birlikte gelen küçük çocuklar için de alanda portatif bir oyun parkı da kuruldu. Gündüz ve öğleden sonra olmak üzere iki etapta verilen eğitimler kapsamında katılımcılara ‘Katılım Sertifikası’ verildi.  Gündüz eğitimlerine katılan kadınlara sertifikalarının Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından verildiği bildirildi.

KONSER VAR
Öte yandan yine Türk Telekom’un organizasyonu ile ünlü pop sanatçısı Murat Dalkılıç’ın bu akşam Ereğli sahilinde konser vereceği öğrenildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo