13 o C Kdz. Ereğli

MÜTEVELLİ HEYETİNDE!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Deniz Ticaret Odası Karadeniz Bölge Başkanı İrfan Erdem’in, Piri Reis Üniversitesi 2017-2018 akademik açılış töreninde “Piri Reis Mütevelli Heyeti Akademik Kıyafeti” giyerek katıldığı bildirildi.

Eğitim 6 yıl 7 ay 3 gün 16 saat 15 dakika önce 766

Haberi Paylaşın

Alınan bilgiye göre, İstanbul Tuzla Piri Reis Üniversitesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törende, Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan’ın açılış konuşmasının ardından okulun akademik birimleri tanıtıldı.
Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı müsteşarı, Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Metin Kalkavan’ın konuşmalarının ardından bölümlerine derece ile giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Halim Mete, öğretim görevlisi eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Metin Ataç, eski Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı İbrahim Akın, Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyeti’ne seçimle gelen 7 isimden biri olan Deniz Ticaret Odası Karadeniz Bölge Başkanı İrfan Erdem ile eşi Emine Erdem ve oğlu Mehmet Erdem, akademik isimler, öğrenciler, davetliler, açılış töreninde yer aldı.
Akademik kıyafetini giyen Erdem, salonda Ereğli Hatice Erdem Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi’nden mezun olarak Piri Reis Üniversitesi’nde eğitimine devam eden öğrenciler ile de görüştü.
İlçedeki okulun önemine değinen ve mezunlarının Piri Reis Üniversitesi’nde girmesinde yüzde 50 ve 75’e varan burslar verdiklerini ifade eden Erdem, "yüzlerce evladımızı geleceğe emin adımlarla hazırlamaya devam ediyoruz" dedi.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 18 saat 50 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 20 saat 2 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 14 saat 7 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 13 saat 41 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
4 gün 11 saat 20 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 7 saat 56 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
18 saat 24 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 16 saat 3 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 12 saat 12 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 17 saat 10 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !