Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Müşterisini vuran restoran sahibi hakim karşısında

Müşterisini vuran restoran sahibi hakim karşısında

- Pişmanlığını dile getiren tutuklu sanık Necati S.: Kimseyi hedef almadım, vurulduğunu karakola gittiğimde öğrendim


Zonguldak’ta geçen yıl 29 Ekim günü müşterisi ile yaÅŸanan tartışma sırasında silahından çıkan kurÅŸunla baÅŸka bir müşterinin yaralanmasına sebep olan restoran sahibi, hakim karşısına çıktı. Restoran sahibi Necati S., "KeÅŸke böyle bir ÅŸey yaÅŸanmasaydı. Çok üzgün ve piÅŸmanım" dedi.
Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruÅŸmada restoran sahibi tutuklu sanık Necati S., tutuksuz sanık Mustafa K. hakim karşısında hazır bulundu. Olayda restoran sahibi Necati S.’nin silahından çıkan kurÅŸunun hedefi olduÄŸu Emrah T. ile Bolu’da fizik tedavi gördüğü gerekçesiyle duruÅŸmaya avukatı aracılığıyla katıldı. Olay günü restoran sahibi ile arasında kavga yaÅŸandığı ileri sürülen Devrim K. da duruÅŸmada müşteki sıfatıyla yer aldı.
"6136 sayılı yasaya muhalefet", "Öldürmeye teÅŸebbüs" suçlamasıyla hakim karşısına çıkan Necati S., olay günü yaÅŸananları anlattı. Ä°ddialara göre 29 Ekim 2016 tarihinde sigara içme ve yüksek sesle konuÅŸma nedeniyle müşteri Devrim K. ve restoran sahibi tutuklu sanık Necati S. arasında kavga çıktı. Büyüyen kavgayı önlemek istediÄŸi ileri sürülen restoran sahibi Necati S., amcasından hatıra kalan silahla havaya bir kaç kez ateÅŸ etti. KurÅŸunlardan biri ise o sırada restoranda müşteri olarak bulunan Emrah T.’ye isabet etti. Müşteri Emrah T., olaydan sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Necati S. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Çok üzgünüm pişmanım"
Olay gecesi restorana giren kalabalığa servis açtıklarını anlatan Necati S., ardından sigara içmeye baÅŸlayan kalabalığın yanına giderek uyarmak istediÄŸini söyledi. Bu sırada Devrim K.’nin kendisine tepki gösterdiÄŸini iddia eden Necati S., "O akÅŸam restoranda oturuyorduk. Üç dört kiÅŸi girdi içeriye. Kendilerine servis yaptık. Sigara içmeye baÅŸladılar. Dışarıda sigara içilebilir bölüm vardı. Yüksek sesle konuÅŸmaya baÅŸladılar. Kendilerini uyarmak istedim. Bağırmamalarını söyledim. Devrim K. da ’Bağırırız, konuÅŸuruz yüksek sesle’ dedi. Bu sırada başıma ve sol tarafıma darbe aldım. Yere düştüm. Bu sırada genellikle geceleri eve giderken yanımda taşıdığım ve amcamdan hatıra kalan silahın yere düştüğünü gördüm. Kalkıp restoranın öbür tarafına gittim. Birilerinin de zarar göreceÄŸini düşünerek panikle havaya birkaç el ateÅŸ ettim. Olayda da Emrah’ı hiç görmedim. O gün orada olduÄŸunu da görmemiÅŸtim. Emrah’ın da yaralandığını karakola gittiÄŸimde öğrendim. Ayrıca Devrim K.’ya silah da doÄŸrultmadım. Kimseyi hedef alarak ateÅŸ etmedim. Emrah’ın vurulmasında çok üzgün ve piÅŸmanım. Restoranda dahi haberim yoktu vurulduÄŸundan. KeÅŸke böyle bir ÅŸey yaÅŸanmasaydı. Çok üzgün ve piÅŸmanım" dedi.
DuruÅŸmada tutuksuz sanık Mustafa K.’nın da ifadesine baÅŸvuruldu. Mahkeme heyeti, olayın tanıklarının da dinlenmesinin ardından duruÅŸmayı ileri bir tarihe erteledi. Öte yandan olay anı ise iÅŸletmedeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo