12 o C Kdz. Ereğli

MÜSİAD ödül töreni

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Eğitim 4 yıl 11 ay 15 saat 47 dakika önce 655

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de, MÜSİAD şubesince Eğitim Başarı Ödül Töreni programlarından 23’ncüsünün gerçekleştirileceği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından her sene geleneksel olarak Ereğli ve Alaplı ilçeleri lise ve dengi okulların ilk üç dereceyle mezun olan öğrencilerin ödüllendirilmesi amacıyla düzenlenen program, Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde yapılacak. Programa bu yıl Akçakoca ilçeleri lise ve dengi okulları dahil edilecek.
Karadeniz Ereğli MÜSİAD Şube Başkanı Abdülkadir Çınar, başarılı öğrencilerin onure edilmesini amaçladıklarını belirterek şunları kaydetti:
“Bu sene 23.’sünü Genel Başkanımız Sayın Abdurrahman Kaan’ın da katılımlarıyla düzenleyecek olduğumuz MÜSİAD Eğitim Başarı Ödül Töreni programımıza il ve ilçe bürokratlarımız, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz, MÜSİAD Başkanlarımız, iş insanları, üyelerimiz, öğrencilerimiz ve aileleri ile basın mensuplarımız iştirak edeceklerdir. Başarının iyi bir eğitimin neticesinde geleceğine ve başarının mutlaka ödüllendirilmesi gerektiğine inanan MÜSİAD’ın Karadeniz Ereğli Şubesi olarak, 1995-1996 eğitim öğretim yılında Lise ve Dengi okulların birincilerine ödül verilmesi yönünde alınan karar neticesinde ilk Ödül Töreni Programımız 1996 yılında gerçekleştirilmişti. Başarılı öğrencilerimizi ödüllendirdiğimiz programımız zaman içerisinde genişletilmiş, okullarında ikinci ve üçüncü olanlara da ödül verilmeye başlanmıştı.
2005 Yılında Alaplı ilçemizde ki Lise ve Dengi okullar da ödül kapsamına alınmış ve daha da büyüyen organizasyonumuz ile 1996 yılında başlayan program kapsamında toplam 1652 başarılı öğrencimiz ödüllendirilmiştir. Bu sene Akçakoca ilçemizi de organizasyonumuza dahil ederek programımızın daha geniş bir kitleye ulaşması ve böylelikle daha fazla öğrencimizin ödüllendirilmesine olanak sağlamaya çalıştık. Ülkemizde bir çok alanda başarılı insanlarımıza plaket ve ödül verilir. Ama bizler geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz öğrencilerimizin ödüllendirilerek onların onore edilmeleri gerektiğine inanıyoruz.
Bu bağlamda bu sene 23.’sünü düzenleyecek olduğumuz Eğitim Başarı Ödül Törenimizde, Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 23 Adet, Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 6 Adet, Akçakoca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 8 Adet Lise ve dengi okul olmak üzere toplam 37 okulda ilk üç dereceye giren 111 öğrencimize ödüllerini dağıtarak başarılarından dolayı onları bir nebze de olsa mutlu etmeye çalışacağız. Bu düşünceler doğrultusunda başarılı öğrencilerimizin ödüllendirileceği programımıza tüm vatandaşlarımızı şimdiden davet ediyoruz.”

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 16 saat 9 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 7 saat 21 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 11 saat 26 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 14 saat 22 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 11 saat önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 8 saat 39 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 5 saat 15 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 15 saat 43 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 9 saat 50 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 13 saat 16 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI