Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MÜSİAD’DAN ÇAĞRI!..

MÃœSÄ°AD’DAN ÇAÄžRI!..

Müstakil Sanayici ve Ä°ÅŸadamları DerneÄŸi (MÃœSÄ°AD) Zonguldak Åžube BaÅŸkanı Salih Yılmaz, Türkiye’nin ekonomik yönden sıkıştırılmak istenmesi çabalarına tepki amacıyla iÅŸ adamları baÅŸta olmak üzere tüm vatandaÅŸlara dövizlerini bozdurma çaÄŸrısında bulundu. 

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkeyi kaosa sürüklemek için bu zamana kadar birçok siyasi girişimde bulunan ancak her seferinde hüsrana uğrayan üst aklın, bu kez ekonomi üzerinden bir darbe yapmaya çalıştığını söyledi.

Ãœlke ekonomisinin istikrarlı olarak yoluna devam etmesine karşın batının, küresel piyasalardaki dalgalanmaları Türkiye’de bir yönetim deÄŸiÅŸikliÄŸi meydana getirmek için kullandığını ifade eden Yılmaz, şöyle konuÅŸtu: 

"Uluslararası faktörlerden etkilenen dolardaki yükseliÅŸi bahane ederek Türkiye’de bir ekonomik kriz havası estirmeye çalışan batı, ülkenin alanını daraltmak ve tekrar kendi içine kapanmasını istemektedir. Avrupa, 15 Temmuz darbe giriÅŸiminin baÅŸarısız olmasının ardından ülkemizi ekonomik olarak sıkıştırmaya çalışmakta, 15 Temmuz sonrası bir ekonomik darbe giriÅŸiminde bulunulmaktadır. Türkiye’nin ekonomik yönden sıkıştırılmak istenmesi çabalarına tepki amacıyla iÅŸ adamları baÅŸta olmak üzere tüm vatandaÅŸlarımızı dövizlerini bozdurup Türk lirasına çevirmeye davet ediyoruz."

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo