Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MURAT BOZ HDP’Yİ DESTEKLEDİĞİ İDDİALARINA CEVAP VERDİ

MURAT BOZ HDP’YÄ° DESTEKLEDİĞİ Ä°DDÄ°ALARINA  CEVAP VERDÄ°

Kdz.EreÄŸli’li Ãœnlü ÅŸarkıcı Murat Boz, sosyal medyada hızla yayılan HDP’yi desteklediÄŸi yönündeki iddialara cevap verdi.

Resmi Twitter hesabından bir açıklamada bulunan EreÄŸli’li sanatçı Murat Boz, Bahsi geçen iddiaların ÅŸahsıyla bir ilgisi olmadığını söyledi. Paylaşımların tamamıyla gerçek dışı olduÄŸunu belirten ünlü sanatçı, gerçeÄŸi yansıtmayan bu haberlere itibar edilmemesini istedi.

Murat Boz’un açıklaması ÅŸu ÅŸekilde:

Kamuoyuna duyuru; Bir süredir Facebook, Twitter ve benzeri sosyal paylaşım sitelerinde yer alan, “HDP’ye oy verdim çünki.! TC bir Diktatörden kurtulsun istedim” ve benzeri içerikli paylaşımlar tamamıyla gerçek dışıdır. Bahsi geçen paylaşımlar, ÅŸahsımın bilgisi haricinde, internet ortamında elde edilmiÅŸ fotoÄŸraflarımın montajlanması suretiyle meydana getirilmiÅŸtir. GerçeÄŸi yansıtmayan bu haberlere itibar edilmemesini, asılsız içeriklerde adı geçen Halkların Demokratik Partisi’nin Sosyal Medya birimi, bu durumun gerçek olmadığını kamuoyuna duyurmuÅŸ ve bu duyuru tarafımca kendi twitter hesabımdan da paylaşılmıştır. Bu doÄŸruda yukarıda belirttiÄŸim ve benzeri içerikli paylaşımların tamamıyla gerçek dışı olduÄŸunu, bu ve benzeri paylaşımları yapan ve/veya yayan kiÅŸiler hakkında yasal yollara avukatım aracılığı ile baÅŸvurduÄŸumu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo