13 o C Kdz. Ereğli

MUHTEŞEM ŞÖLEN..

Gündem 8 yıl 10 ay 28 gün 6 saat 23 dakika önce 1603

Haberi Paylaşın

Ereğli Utku Koleji’nde “Müzik Şöleni” etkinliği düzenlendi.

Kolejin spor salonunda gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Türkçe Öğretmeni Burçak Madenci, öğrencilerin yıl içinde aldıkları müzik eğitiminden, örnekler sunacaklarını söyledi.

Madenci, müzik şöleninin öğrencilerin büyük özverisi ile gerçekleştirileceğini belirterek, en büyük desteğin ise öğrenci velilerinin ve davetlilerin alkışlarının olacağını savundu.Madenci’nin sunumuyla, Kolejin müzik öğretmenleri Serkan Sönmez, Cansı Kınık, Buse Çevikpehlivan ve Uğur Bostan yönetiminde, öğrenciler çeşitli enstrümanlarla çalıştıkları eserleri sergiledi.

HER BİRİ AYRI ALKIŞ ALDI

İsimleri ve eserleri birer birer okunarak sahne alan minikler, neredeyse (0) hata ile tamamladıkları programlarının ardından salonda bulunanlarca dakikalarca alkış aldı. Her biri birer ’sanatçı’ ruhuyla eserlerini çaldıktan sonra, aynı ciddiyetle davetlileri selamlayarak yerlerine geçti.

Solo programın ardından ise sahneyi okulda oluşturulan pop orkestrası aldı. Öğrenciler Selen Vural, Zeynep Hazal Çelik, Ecem Bilici ve İzel Güney de orkestra eşliğinde solo eserlerini sergilediler. Minik solistlerin; “Arkadaşım Eşek”, “Samanyolu”, “Fabrika Kızı”, “Anlıyorsun Değil mi”, “Yollarda Bulurum” gibi nostaljik şarkılar seslendirmesi de salonda bulunanlar tarafından uzun süre alkış aldı. Grup, davetlilerin isteği üzerine son seslendirdikleri şarkıyı bir kez daha söyledi.

Gerçekleştirilen Müzik Şöleni’nin ardından hatıra fotoğrafları çektirildi.

ÇATAKLI GURURLUYDU

Utku Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, programın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, okulda akademik eğitimin yanı sıra sosyalv e kültürel etkinliklere yönelik eğitim de verdiklerini hatırlatarak, şunları söyledi:

"Önümüzdeki yıllarda yeni eğitim kampüsümüzün sunduğu daha büyük ve teknolojik olanaklarla, daha farklı ve çaplı organizasyonları Ereğli halkı ile paylaşacağız. Öğrencilerimiz burada hem akademik bilgiyi öğrenecekler, hem de çağdaş kültür eğitimlerinden faydalanacaklar. Bize verdikleri güven dolayısıyla öğrencilerimize, emekleri ve desteklerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızı şetiştiren ailelerimizi de kutluyoruz.”

Utku koleji Müzik Şöleni’ni Okul Müdürü Hülya Çataklı, ortaklardan Zehra Karahan, Müdür yardımcıları Varol Hızal ve Güvenç Özveren, Okul Aile Biriliği Başkanı Ali Özer ile veliler izledi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 8 saat 38 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
18 saat 50 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 6 saat 51 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 21 saat 44 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 3 saat 18 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 2 saat 19 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 8 saat 12 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
21 saat 26 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 16 saat 56 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 5 saat 45 dakika önce KAZA ; 2 YARALI