Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MUHTEŞEM ŞÖLEN..

MUHTEŞEM ŞÖLEN..

EreÄŸli Utku Koleji’nde “Müzik Şöleni” etkinliÄŸi düzenlendi.

Kolejin spor salonunda gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Türkçe Öğretmeni Burçak Madenci, öğrencilerin yıl içinde aldıkları müzik eğitiminden, örnekler sunacaklarını söyledi.

Madenci, müzik şöleninin öğrencilerin büyük özverisi ile gerçekleÅŸtirileceÄŸini belirterek, en büyük desteÄŸin ise öğrenci velilerinin ve davetlilerin alkışlarının olacağını savundu.Madenci’nin sunumuyla, Kolejin müzik öğretmenleri Serkan Sönmez, Cansı Kınık, Buse Çevikpehlivan ve UÄŸur Bostan yönetiminde, öğrenciler çeÅŸitli enstrümanlarla çalıştıkları eserleri sergiledi.

 

HER BÄ°RÄ° AYRI ALKIÅž ALDI

Ä°simleri ve eserleri birer birer okunarak sahne alan minikler, neredeyse (0) hata ile tamamladıkları programlarının ardından salonda bulunanlarca dakikalarca alkış aldı. Her biri birer ’sanatçı’ ruhuyla eserlerini çaldıktan sonra, aynı ciddiyetle davetlileri selamlayarak yerlerine geçti.

Solo programın ardından ise sahneyi okulda oluÅŸturulan pop orkestrası aldı. Öğrenciler Selen Vural, Zeynep Hazal Çelik, Ecem Bilici ve Ä°zel Güney de orkestra eÅŸliÄŸinde solo eserlerini sergilediler. Minik solistlerin; “Arkadaşım EÅŸek”, “Samanyolu”, “Fabrika Kızı”, “Anlıyorsun DeÄŸil mi”, “Yollarda Bulurum” gibi nostaljik ÅŸarkılar seslendirmesi de salonda bulunanlar tarafından uzun süre alkış aldı. Grup, davetlilerin isteÄŸi üzerine son seslendirdikleri ÅŸarkıyı bir kez daha söyledi.

GerçekleÅŸtirilen Müzik Şöleni’nin ardından hatıra fotoÄŸrafları çektirildi.

ÇATAKLI GURURLUYDU

Utku Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, programın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, okulda akademik eğitimin yanı sıra sosyalv e kültürel etkinliklere yönelik eğitim de verdiklerini hatırlatarak, şunları söyledi:

"Önümüzdeki yıllarda yeni eÄŸitim kampüsümüzün sunduÄŸu daha büyük ve teknolojik olanaklarla, daha farklı ve çaplı organizasyonları EreÄŸli halkı ile paylaÅŸacağız. Öğrencilerimiz burada hem akademik bilgiyi öğrenecekler, hem de çaÄŸdaÅŸ kültür eÄŸitimlerinden faydalanacaklar. Bize verdikleri güven dolayısıyla öğrencilerimize, emekleri ve desteklerinden dolayı öğrencilerimize teÅŸekkür ediyoruz. Çocuklarımızı ÅŸetiÅŸtiren ailelerimizi de kutluyoruz.”

Utku koleji Müzik Şöleni’ni Okul Müdürü Hülya Çataklı, ortaklardan Zehra Karahan, Müdür yardımcıları Varol Hızal ve Güvenç Özveren, Okul Aile BiriliÄŸi BaÅŸkanı Ali Özer ile veliler izledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo