Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Muhtarlık seçimi bitti kavga bitmedi, kan aktı..!

Muhtarlık seçimi bitti kavga bitmedi, kan aktı..!

Jandarma ve çevik kuvvet köyü ablukaya aldı


Karabük’te iki muhtar adayı taraflarının arasında çıkan kavgada 1 kiÅŸi yaralandı. YaÅŸanan geliÅŸmeler üzerine gerginliÄŸin arttığı köy çok sayıda Jandarma ve Çevik kuvvet ekiplerince ablukaya alındı. 
Edinilen bilgiye göre, Cumayanı köyünde yeniden muhtar seçilen Bilal Bozkurt ile muhtar adayı Nuri GüllüoÄŸlu’nun tarafları arasında seçim öncesi yaÅŸanan tartışmalar köyde çıkan yangın sonrası kavgaya dönüştü. Kavgada A.Y. isimli ÅŸahısın ateÅŸlediÄŸi tüfekten çıkan saçma Hasan Åž. Ä°simli vatandaşın yaralanmasına neden oldu. Ä°hbar üzerine olay yerine 112 ekipleri sevk edildi. SaÄŸlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Karabük EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesine kaldırılırken, saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu öğrenildi. 
KÖY ABLUKA ALTINA ALINDI 
Köyde çıkan olay üzerine jandarma, polis çevik kuvvet ekipleri de zırhlı araçlarla köyü abluka altına aldı. Ayrıca ilçelerden takviye olarak jandarma ekipleri de olay yerine sevk edildi. GiriÅŸ ve çıkışların kapatıldığı köyde Jandarma ve polisin siren seslerini duyan taraflar olay yerinden dağıldı. Köyde güvenlik önlemleri alan jandarma ve çevik kuvvet ekipleri olayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlattı. Tek tek evleri arayan ekipler köyde adeta kuÅŸ uçurtmuyor. Yapılan incelemelerde kavgaya karıştıkları belirlenen 4 kiÅŸi gözaltına alınırken 2 tabanca ve av tüfeÄŸi fiÅŸekleri ele geçirildi. 
Daha önce de kan dökülmüştü 
2014 yılında yapılan yerel seçimlerde mevcut muhtar Bilal Bozkurt ile yeniden aday olan eski muhtar Nuri GüllüoÄŸlu’nun tarafları arasında çıkan silahlı kavgada 2 kiÅŸi yaralanmıştı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın2
üzgün1
gülücük0
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo