13 o C Kdz. Ereğli

MUHTARLAR… TEK ÇATI…

Ereğli FM`de konuştu

Gündem 4 yıl 6 ay 9 gün 10 saat 53 dakika önce 714

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, ilçedeki diğer muhtarlar derneği yönetim ve üyelerini, tek çatı altında birleşmeye beklediklerini söyledi.
Ereğli FM’de “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” canlı yayınına katılan Başkan Kılıç, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliklerinden bahsetti, dernek çalışmalarını anlattı.
Gazeteci Fikri Kapan’ın, Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun, geçen yılki dernek ziyaretinde “ilçedeki muhtarların tek çatı altında toplanmalarını istiyorum…” şeklindeki sözlerini de hatırlatarak, bu konuda bir gelişme olup olmadığını sorması üzerine kılıç, şunları kaydetti:

“Allah nasip ederse o da olacak. Oradaki arkadaşları da derneğimiz çatısında birleşmeye bekliyoruz. O dernekte halen 3-4 kişinin görev yaptığını tahmin ediyorum. Yaptığımız istişarelerde ise derneğimize katılacaklarını konuşuyoruz. Bu koltuklar kimseye kalıcı değil. Burada birlik olup, daha da güçlü olmamız mantıklı değil mi? Bizim aramıza nifak sokarak güçsüzleştirmek isteyenler var. Bu olay belki de birilerinin işine geliyor. Biz, 3 belde, 7 bölge bir merkez olmak üzere toplamda 137 muhtar arkadaşımız mevcut. Dolayısıyla derneğimizde herkes başkanlık yapabilir. Yeter ki beşeri ilişkiler sıcak tutulsun, hizmet alınmayacak diye bir şey yok. Kaldı ki, Ereğli’deki dernek binamız Türkiye’nin hiçbir yerinde yok. Bunu sağlayanlara bir kez daha teşekkür ediyoruz. Ancak bu konuda, derneğe çok fazla gelmeyen köy muhtarlarımıza da sitemde bulunuyorum. Muhtarlarımız derneğimize sahip çıkmalı. Diğer dernek yöneticileri ve üyelerini derneğimize katılmaya bekliyorum. Bunu Sayın Kaymakamımız da çok istiyor.”

FACEBOOK’TAN İZLEYİN!
Yaklaşık bir saat süren programda, Kapan’ın sorularını yanıtlayan Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık ile ziyarette yaşanılan konuya değindi, milletvekillerine sitem etti, üyelerini de derneğe sahip çıkmaya çağırdı.

KILIÇ’IN PROGRAMINA İLİŞKİN VİDEOYU İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

https://www.facebook.com/fikri.kapan/videos/2985296908152196/

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 14 saat 23 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 5 saat 35 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 12 saat 36 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 9 saat 40 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 9 saat 14 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 3 saat 29 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 13 saat 57 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 8 saat 4 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 11 saat 30 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
3 gün 12 saat 41 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !