Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Mühendislik Firması Bir İlk’e İmza Attı

Mühendislik Firması Bir İlk’e İmza Attı

-GEOROB PS 45 Tam hidrolik,paletli sondaj makinası Kdz.Ereğli’de….


İnşaatlara başlamadan önce yapılması kanuni zorunluluk olan ve belediyelerin inşaat ruhsatı verebilmesine esas teşkil eden zemin etüdleri artık daha kolay ve güvenli olacak.

Çakır Jeotek Zemin Mühendislik ve Sondaj firması sahibi Jeoloji Mühendisi Miraç ÇAKIR ;

“Yeni almış olduğumuz Georob –Tam hidrolik,paletli sondaj makinamız ile her türlü arazi koşullarında çalışabilmekteyiz.Paletli oluşu sayesinde,sondaj yapılacak alanın her bölgesine rahatlıkla ulaşabilmek ve arzu edilen nispette sonuç alabilmek mümkündür.

Bu makine yabancı ülkelerde sıklıkla kullanılmakta olup,ülkemizde henüz yaygın halde değildir.Bölgemizin coğrafi yapısına çok uygun bir makinadır.Vinç yardımı ile araçların ulaşamayacakları yerlere dahi indirilip çalışma yapılabilmektedir.İnşaat yapılacak alanın zemin sağlamlığının test edilmesi için doğru yerden sondaj yapılması şarttır.

Bölgemizde böyle bir makinaya ihtiyaç olduğunu hissettiğim için tüm imkanlarımı seferber ederek satın aldım.İlimizin ve bölgemizin hizmetinde olmak ve bu sektöre hizmet vererek  faydalı olmak istiyorum.

Amacım,sağlıklı binaların ve yaşam alanlarının oluşmasına katkı sağlamaktır.Unutmayalımki..deprem insan öldürmez.İnsanı ve tüm canlıları öldüren sağlıksız yapılaşma ve uygun olmayan zeminlere yapılan temellerdir.

Felsefemiz “Sağlam temeller üzerinde,sağlıklı hayatlar” olacaktır.“ dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo