13 o C Kdz. Ereğli

MÜFTÜOĞLU, SANAYİCİ KESİMİ ZİYARET EDİYOR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Gündem 5 yıl 1 ay 10 gün 7 saat 12 dakika önce 998

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de DSP Belediye Başkan Adayı Burak Müftüoğlu’nun seçim çalışması kapsamında kısa adı OSB olan Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ettiği bildirildi.
Ziyaret ilişkin yapılan yazılı açıklama “aynen” şöyle:
" "

EKONOMİNİN ÜÇ SİLAHŞORLERİ
“İlçe ekonomisine büyük katkıda bulanan iki büyük firmalardan ilk olarak Çınarer Metal Genel Müdürü Ahmet Çınarer’ in oğlu Fuat Çınarer’ i ve daha sonrasında İttifak Metal Genel Müdürü Tarık Babaoğlu’ nu ziyaret etti. Bu iki ziyarette organize sanayinin sorunlarını dinledi. Belediye Başkanı olduğunda ilçenin ekonomisinin lokomotif görevi yapan bu iki firma yetkililerine yapacağı yatırımları anlattı. Ayrıca onlardan gelen önerileri de dikkate alacağını organize sanayini tekrar şahlandırıp ekonomiye can katacağını söyledi.
Bu iki firma yetkilileri ile sadece ekonomi veya organize sanayinin sorunları konuşulmadı. Sıcak sohbetlerinden daha önceden eskilere dayalı bir dostluklarının olduğu anlaşıldı. Eskileri yad eden ve ilçe ekonomisine katkıda bulunan bu üç dostun yıllar önce Ereğli’ye yön verecek kişiler olacağı anlattıkları hatıralardan belli oluyordu. Çünkü anlatılanların arasında ailelerin ekonomisini omuzlarına alıp çalışma hayatlarına çok küçük yaşta başladıkları ve çok zorlu günler geçirdiklerini dile getirdiler. Bu zorlu günleri insanlar ile iletişimlerini üst seviyede tutarak ve en önemlisi dostluklarından hiç ödün vermeyerek aştıklarını söylediler. Tıpkı üç silahşorlar gibi hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için yaşadık dediler.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 11 saat 5 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 2 saat 17 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 9 saat 18 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 6 saat 22 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 5 saat 56 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
7 gün 3 saat 35 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
5 gün 11 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 10 saat 39 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 4 saat 46 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 8 saat 12 dakika önce KAZA ; 2 YARALI