8 o C Kdz. Ereğli

MÜFTÜOĞLU, FİZİKSEL ENGELLİLER DERNEĞİNDE…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 2 ay 11 saat 51 dakika önce 869

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Demokratik Sol Parti (DSP) Belediye Başkan Adayı Burak Müftüoğlu’nun, Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği ziyarette bulunduğu bildirildi.
Oluşturduğu basın biriminden yapılan yazılı açıklama ‘aynen’ şöyle:
“Başkan Adayı Müftüoğlu beraberinde meclis üyesi adayları ve annesi Nagihan Müftüoğlu ile birlikte fiziksel engelliler derneğini ziyaret edip partisi için destek istedi. Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk ve tüm dernek üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Müftüoğlu, durumdan memnun kaldı.
Burak Müftüoğlu’nun ziyaretinden memnun kaldığını ifade eden Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk konuşmasına şöyle başladı:
‘Öncelikle bize değer verip geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Burak benim kardeşimdir, aile dostumdur, kendisinin yeri bende çok farklıdır. Çıktığı bu zorlu mücadelede kendisine başarılar diliyorum. Bizim de engelliler olarak çok sıkıntılarımız var. Halk otobüslerinde ya da trafikte olduğu gibi. Burada olan her arkadaşım engelli ve zorluklarını anlatıyor. Ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum tabii. Burak kardeşim hayırlısı ile eğer belediyeyi alırda başkan olursa, bu konuda ailece hassas olduklarını biliyorum, gereken desteği de vereceğine inanıyorum. Ben tekrar kendisine geldiği için teşekkür ederim. Hayırlı olsun diyorum' dedi.
Şentürk, konuşmasının ardından DSP Belediye Başkan Adayı Burak Müftüoğlu sözlerine şu şekilde başladı:
Hepiniz bizim için özelsiniz öncelikle bunu belirtmek istiyorum. Benim sevgili annem Nagihan Müftüoğlu yıllar önce bu konuya hassasiyetini bir okul yaptırarak gösterdi. Neyin ne olduğunun bizler farkındayız. Emin olun ailem de bende gereken desteği sağlayacağız sonuna kadar. Projelerimizin arasında bunlarda var. Ben burada sizin bir kardeşiniz olarak geldim, dertlerinizi dinlemeye geldim.
31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde, sizlerin dilinden anlayan, dertlerinizi bilen, yaptıklarımızla bunu da ispat etmiş bir Aday olarak oylarınıza talibim” dedi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 6 saat 34 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 gün 18 saat 35 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
4 gün 15 saat 2 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
6 gün 14 saat 3 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 9 saat 10 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
5 gün 4 saat 40 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 6 saat 5 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 9 saat 40 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
6 gün 17 saat 29 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
3 gün 17 saat 53 dakika önce AYRINTILAR BELLİ OLDU!