Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MOTOSİKLET TEPKİSİ !

MOTOSÄ°KLET  TEPKÄ°SÄ° !

Bir mahallenin Motosiklet isyanı. Çözüm istiyorlar .


EreÄŸli’de sayıları giderek artan motosikletler ilçede neredeyse her 5 kazanın 3’üne karışırken, iÅŸi ÅŸova dökenlerde vatandaşı çileden çıkarıyor.

What Sapp ihbar hattına ulaşan bir okurumuz bu konuya dikkat çekerken ilgili birimlerin konuya hassasiyet göstermesini istedi.

İlçenin Kırmacı Mahallesinden yazan okurumuzun mesajı şöyle;

                

“Ben ve emenim ki tüm mahalle sakinleri bu durumdan ÅŸikayetçi.  Bilim Sanat Merkezi, Fen Lisesi, Melih Åžule ve EreÄŸli Ä°lkokulunun bulunduÄŸu Kırmacı Mahallesi iç yolu son günlerde mahalle içi yolu olmaktan çıkıp Motosiklet Otoyolu haline geli. Geceden sabaha kadar söz konusu güzergahta ara gazı ile hava atan, ön tekerleri kaldıran, sürat yapan sayısız motosiklet var ve sayıları her geçen gün artıyor. Buna bir çare bulunsun yoksa can, canlar yanacak.Ä°lçemiz de bir çok noktada yapılan denetimlerin burada da yapılmasını Emniyet Müdürümüzden rica ediyoruz..

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın15
gülücük5
şaşkın3
üzgün3
hayran2
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
EreÄŸliyi seven

06 Eylül 2022 - 09:35

Emniyet in konuya daha fazla ilgi göstermesi denetimlerin arttırılmasını rica ediyorum kaymakam Mehmet bey çok duyarlı inanıyorum yardımcı olacaktır teşekkürler

Tarik bey

26 AÄŸustos 2022 - 03:52

Gecenlerde kaditarlasindakine, cay bardagi firlattim 2. Gecisinde, 2 gundur sesi cikmiyor

Ahmet Koç

23 AÄŸustos 2022 - 02:51

Allah Razı olsun haberi yapanlardan 3 gündür huzurlu uyuyoruz. Bu arada Emniyet teşkilatınada teşekkürler. 3 gündür sürekli devriye geziyorlar.

mahalle sakini

22 AÄŸustos 2022 - 21:09

bitanede kadıtarlasında var geceleri saat 1 3 arasında bi aşağı bi yukarı basıp o iğrenç eksoz sesiyle mahalleyi ayağa kaldırıyor ulan seni bi gece yakalayıp o eksozu ne yapacagim biliyomusun g.....

Veysel Eren

21 AÄŸustos 2022 - 10:11

Benzer durum.aslinda mahalle aralarındaki Park ve futbol oynanan tüm yelerde var, gençler gec saatlere kadar top oynayıp yüksek sesle ,bagırti ve gürültü yapıyorlar , tüm.mahalle rahatsız olsada kimse başına bela almamak adına çileye katlanıyorlar, konutu Belediye yetkilileri bildirmenizin bir anlamı yok ! Onlar bu durumu proble olarak görmüyorlar....

Mahalle sakini

21 AÄŸustos 2022 - 09:13

Bu gece sabaha kadar uyutmadılar, her gece her gece yarış yapıyorlar, ön kaldırıyorlar.. küfürlü konuşmalar, yeter artık..Bu haberi yapanlardan Allah razı olsun.. inşallah emniyet sesimizi duyar..

Yorum Yazın

Canlı Radyo