Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MOTOR USTASI İNTİHAR ETTİ.

MOTOR USTASI Ä°NTÄ°HAR ETTÄ°.

EreÄŸli’de bir kiÅŸi, kendini evindeki doÄŸalgaz borusuna asarak intihar etti.

Edinilen ilk bilgiye göre, Sanayi sitesinde motorcu ustası olarak çalışan 32 yaşındaki Ä°brahim Can iÅŸe gelmeyince  mesai arkadaÅŸları kendisine telefonla ulaÅŸmaya çalıştı.Çalan kapı ziline yanıt alınamayınca olay yerine gelen polis, EreÄŸli Belediyesi Ä°tfaiye Ekiplerinin yardımı ile evin kapı kilidini kırarak içeriye girdi.

Ekipler, Can’ın evin içindeki doÄŸalgaz borusuna asılı olan cesedi ile karşılaÅŸtı. Polisin ve Savcı’nın inceleme yaptığı olay yerinde daha sonra tabuta konulan Can, otopsi yapılmak üzere EreÄŸli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KomÅŸuların ifadesine göre Can’ın bir süredir geçimsizlik yaÅŸadığı eÅŸi L. Can ile tartıştığı, önceki gün de yaÅŸanan tartışma sonucu eve terk eden L. Can’ın akÅŸam saatlerinde aÄŸabeyi ile Can’ın yanına geldiÄŸi, yine tartışma yaÅŸanması üzerine L. Can,’ın aÄŸabeyi ile evden ayrıldığı öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Mısırlı Ercan Merve Mısırlı

17 Nisan 2016 - 12:26

Allah affetsin bi anlık öfke neler yaptırıyor ailesine sabırlık versin rabbim çok ac

Erdgn Irm

17 Nisan 2016 - 12:06

Cok aci bir durum deger miydi rabbimin verdigi cana bolesine iskence. Hicbirseye degmeyecek olan uc gunluk dunya icin yazik olmus uzuldum. Allah taksiratini affetsin. Sevenlerinin basi sagolsun

Yorum Yazın

Canlı Radyo