11 o C Kdz. Ereğli

MISIR ÇARŞISI AÇILDI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyette bulunan Mısır Çarşısı şubesinin açılışı gerçekleştirildi.

Ekonomi 6 yıl 15 saat 42 dakika önce 1694

Haberi Paylaşın

Alınan bilgiye göre Ürdün, Fas, Tunus ve İran gibi ülkelere ihracat yapan; Karadeniz Ereğli’de 8, Alaplı’da 1 ve İstanbul’da ise 6 şubesi bulunan VHP Grup kuruluşu firmanın İstanbul Yolayrımındaki yeni şubesi törenle hizmete girdi.
Firma sahibi Vahap Akbulut, açılışta yaptığı konuşmada, kaliteli ve hijyen konularını ilke edindiklerini söyledi. Yatırımlarının çoğunu ise Karadeniz Ereğli’ye yaptıklarını anlatan Akbulut, şöyle dedi:
“90’lı yıllarda başlattığımız ticari faaliyetimiz genişleyerek bugün doğal ürünleri kendi bünyesinde üreterek Türkiye ve Dünya pazarlarına sunmaktayız. Öncelikli ilkemiz kaliteli ve hijyen ürün sunmak oldu. Bugün ilçemizde 8 şubemiz İstanbul’da da şubemizde ve ülkenin çeşitli ilçelerinde bayilikler ile hizmet vererek istihdam sağlıyoruz. Fabrikamız İstanbul’da olsa da yatırımlarımızı Ereğli’de yaptık. Ereğli’de yaşıyoruz, Ereğli bizim için olmazsa olmadır. Ereğlili olmaktan onur ve gurur duyuyoruz.”
Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ise Akbulut’a teşekkür ettiği konuşmasında, “sağladığı yeni istihdam alanları ve katlılardan ötürü size teşekkür ediyoruz. Bu şehri büyütmemiz gerekiyor. Bu şehri yeni yatırımcılar ve yeni işyerleri ile büyütürüz. Bu anlamda, yeni yatırımcıları çok önemsiyoruz ve her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Edilen dua sonrası kesilen kurdelenin ardından ticaret hane gezildi. TİMS Ajansın organize ettiği törende katılımcılara, açılışa özel çeşitli ikramlarda bulunuldu.

MISIR ÇARŞISI AÇILDI

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 8 saat 20 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 20 saat 21 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 16 saat 48 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 15 saat 49 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 21 saat 42 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 10 saat 56 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 6 saat 26 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
2 gün 7 saat 51 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
5 gün 19 saat 15 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 11 saat 26 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?