Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MİSAFİR KABULUNE BAŞLIYOR ..

MÄ°SAFÄ°R KABULUNE BAÅžLIYOR ..

Ereğli Büyük Anadolu Otel önümüzdeki günlerde misafir kabulüne yeniden başlayacak.


Ereğli Büyük Anadolu Ereğli Otel Tesislerinde, yeni sezon hazırlıklarının tamamlanma aşamasına geldiği bildirildi.


Yönetimden yapılan açıklamada, bölgedeki tek Yıldızlı Otel/Tesis” konumundaki Büyük Anadolu EreÄŸli Otel’de, içinde bulunduÄŸumuz bahar ve gelecek yaz sezonu öncesi önemli deÄŸiÅŸiklikler yaratıldığı belirtildi.
Hizmette ‘Misafir Memnuniyeti’nin en üst seviyede tutulduÄŸu anlatılan açıklamada, ÅŸunlar kaydedildi:

 

“Gülüç Beldesindeki tesislerimiz, hizmete girmesi ile birlikte bölgemizde son derece önemli olan ‘konaklama eksikliÄŸini’ gidermiÅŸ, bu sayede sektörüne de öncülük etmiÅŸtir. Her dönem belirli yeniliklerle misafir memnuniyetini arttırdığımız Büyük Anadolu EreÄŸli Otel Tesislerinde, yeni döneme de aynı hedeflerle hazırlanıyoruz. Bu kapsamda; otelimizdeki tüm konaklama odalarımız yeniden elden geçiriliyor.

Tesislerimizde misafirlerimizin daha rahat ve ferah ortamlarda kullanımına açık sosyal hizmetlerimizde yenilikler yapılıyor. Otel tesislerimizin, yarı olimpik havuzu ile Aquapark’ın da bulunduÄŸu açık alanı, daha da kullanışlı hale getiriyoruz. Tamamlanma aÅŸamasına gelen çalışmalarımızın kısa sürede bitimiyle birlikte, önümüzdeki günlerde misafir kabulüne yeniden baÅŸlayacağız.”

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın11
hayran3
gülücük2
üzgün1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo