Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MİNİKLERİN YOĞUN İLGİSİNİ GÖRDÜ

MİNİKLERİN YOĞUN İLGİSİNİ GÖRDÜ

Karadeniz EreÄŸli Özel NeÅŸ’e Erberk Anaokulu’nda, erken kayıt indirimleri ile velilere önemli kolaylık saÄŸlandığı bildirildi.


Edinilen bilgiye göre, hafta sonu Ereylin AlışveriÅŸ Merkezi’nde özellikle çocukların yoÄŸun ilgi gösterdiÄŸi tanıtım günlerinde Özel NeÅŸ’e Erberk Anaokulu’ndaki eÄŸitimlere iliÅŸkin veliler detayları ile bilgilendirildi.
Çocukları klasik anaokulu kalıplarından çıkarıp, doÄŸuÅŸtan gelen yeteneklerini profesyonel eÄŸitimciler desteÄŸiyle fark edip, geliÅŸtirip, yönlendirmek amacı ile hizmet veren Özel NeÅŸe Erberk Anaokulu tanıtım günlerinde yoÄŸun ilgi gördüğünü belirten Anaokulu Yetkilisi Dilara BozkuÅŸ Uzun, eÄŸitimciler eÅŸliÄŸinde ailelere yeni eÄŸitim ve öğretime iliÅŸkin bilgilerin yanı sıra anaokulunda saÄŸlanan imkanlar detaylı olarak aktarıldı. Tanıtım günleri hafta sonları Ereylin AlışveriÅŸ Merkezi’nde devam edeceÄŸini kaydeden Uzun, velileri ve öğrencileri tanıtım günlerine davet etti.
Türkiye’de çocukların ilgi ve yeteneklerini oyun tadında geliÅŸtiren "Joyfull House Yetenek GeliÅŸtirme Programı" ise katılımcıların ilgisini çekti.

 

Anaokulu Uzunmehmet Mahallesi Kahya Kadir Sokak’ta hizmet veriyor, iletiÅŸim telefonu ise: 0 372 323 15 15.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo