Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Miniklerin performansı göz doldurdu

Miniklerin performansı göz doldurdu

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli Nimet İlkokulu’nda, oyuncuları öğrenciler kurulu sanat faaliyeti ile tiyatro oyunu sahnelendiği bildirildi.
Alınan bilgiye göre, okul genelinde yıl içinde, öğrencilere sanat ve sosyal faaliyetleri aşılamak için ortaya koyulan etkinliklere yenisi eklendi. 4’üncü sınıflardan D şubesince hazırlanan Aziz Nesin’in kaleme aldığı “Pırtlatan Bal” adlı tiyatro oyununu sahneledi.
Sınıf Öğretmeni Metin Yücel ve Emekli Öğretmen Gül Güleryüz’ün yönetiminde hazırlanan ve Nimet İlkokulu Toplantı Salonu’nda sahnelenen oyunda, D şubesi öğrencilerinin tamamı rol aldı. Yetenekleriyle okul yöneticileri ve öğretmenleri ile velilerin beğenisini kazanan minik oyuncular, olağanüstü performans sergiledi. Programın sonunda ise Öğretmen Yücel, etkinliğe ilişkin sözlerinde emeği geçenlere teşekkür etti.

-OYUN HAKKINDA-
Oyunda,  pazarda bal satmak isteyen fakir ama çalışkan yaşlı teyzenin, uğradığı hakaret nedeniyle bir kasabanın en zengin adamına beddua eder. Daha sonra zengin ve küstah adamın her sözünün başında pırt pırt diye pırtlamaya başlıyor. Bu durum gülünç olayların gelişmesine yol açıyor. Oyun, toplumsal bir hiciv niteliği taşıyor.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran4
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo