13 o C Kdz. Ereğli

MİNİKLERDEN DANS SHOW

Gündem 8 yıl 10 ay 21 gün 16 saat 55 dakika önce 1356

Haberi Paylaşın

Özel Utku Koleji öğrencileri yılsonu etkinlikleri kapsamında “Dans Şöleni “gerçekleştirdi.

Özel Utku Koleji öğrencileri yıl sonu etkinlikleri kapsamında “Dans Şöleni “gerçekleştirdi. Dans Öğretmeni Ayşegül Saban Önderliğinde hazırladıkları birbirinden güzel gösterilerle kendilerini izleyenlere unutamayacakları bir akşam yaşatan minikler salonu dolduranlardan büyük alkış aldı.

Kdz. Ereğli’de Özel Eğitim-Öğretim kurumlarının başında yer alan Özel Utku Koleji Minik Öğrencileri tarafından yıl sonu etkinlikleri kapsamında “Dans Şöleni” gerçekleştirildi.

Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü kapalı spor salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Özel Utku Koleji Kurucu Şirket Müdürü Ali Çataklı, Okul Müdürü Hülya Çataklı, Okul Müdür yardımcıları Varol Hızal, Güvenç Özveren, Okul Aile Birliği Başkanı Ali Özer, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Yazıcıoğlu, Öğrenci, öğretmen ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. 1.sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan program Tango, Kurdeleli dans, Halk oyunları, Step ve diğer birbirinden güzel dans gösterileri ile devam etti. Yaklaşık 2 saat süren programı izleyen minik öğrencilerin aileleri gösterileri ayakta alkışladı. Program sonunda Özel Utku Koleji Kurucu Şirket Müdürü Ali Çataklı, etkinliğin hazırlanmasında katkısı olan öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek, “ Biz Utku Koleji olarak Atatürk’ün açtığı çağdaş yolda onun izinden, gururlu, kendinden emin adımlarla, disiplinli çalışmalarla, gerek akademik, gerekse sosyal etkinliklerle güçlenen, her yıl başarılarıyla büyüyen gurur duyacağımız, gurur duyacağınız öğrenciler yetiştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Biz Utku Koleji olarak her zaman öğrencilerimizin hem sınav hem de sosyal başarılarını fazlasıyla önemsemekteyiz. “dedi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 18 saat 57 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 10 saat 9 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 17 saat 10 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 14 saat 14 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 13 saat 48 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 8 saat 3 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 18 saat 31 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 12 saat 38 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
13 saat 37 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 16 saat 4 dakika önce KAZA ; 2 YARALI