Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MİNİKLERDEN DANS SHOW

MÄ°NÄ°KLERDEN DANS SHOW

Özel Utku Koleji öğrencileri yılsonu etkinlikleri kapsamında “Dans Şöleni “gerçekleÅŸtirdi.

Özel Utku Koleji öğrencileri yıl sonu etkinlikleri kapsamında “Dans Şöleni “gerçekleÅŸtirdi. Dans Öğretmeni AyÅŸegül Saban ÖnderliÄŸinde hazırladıkları birbirinden güzel gösterilerle kendilerini izleyenlere unutamayacakları bir akÅŸam yaÅŸatan minikler salonu dolduranlardan büyük alkış aldı.

Kdz. EreÄŸli’de Özel EÄŸitim-Öğretim kurumlarının başında yer alan Özel Utku Koleji Minik Öğrencileri tarafından yıl sonu etkinlikleri kapsamında “Dans Şöleni” gerçekleÅŸtirildi.

Kdz. EreÄŸli Gençlik ve Spor Ä°lçe Müdürlüğü kapalı spor salonunda gerçekleÅŸtirilen etkinliÄŸe Özel Utku Koleji Kurucu Åžirket Müdürü Ali Çataklı, Okul Müdürü Hülya Çataklı, Okul Müdür yardımcıları Varol Hızal, Güvenç Özveren, Okul Aile BirliÄŸi BaÅŸkanı Ali Özer, YazıcıoÄŸlu Åžirketler Grubu Yönetim Kurulu Ãœyesi Ä°smet YazıcıoÄŸlu, Öğrenci, öğretmen ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. 1.sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan program Tango, Kurdeleli dans, Halk oyunları, Step ve diÄŸer birbirinden güzel dans gösterileri ile devam etti. Yaklaşık 2 saat süren programı izleyen minik öğrencilerin aileleri gösterileri ayakta alkışladı. Program sonunda Özel Utku Koleji Kurucu Åžirket Müdürü Ali Çataklı, etkinliÄŸin hazırlanmasında katkısı olan öğretmenlere ve öğrencilere teÅŸekkür ederek, “ Biz Utku Koleji olarak Atatürk’ün açtığı çaÄŸdaÅŸ yolda onun izinden, gururlu, kendinden emin adımlarla, disiplinli çalışmalarla, gerek akademik, gerekse sosyal etkinliklerle güçlenen, her yıl baÅŸarılarıyla büyüyen gurur duyacağımız, gurur duyacağınız öğrenciler yetiÅŸtirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Biz Utku Koleji olarak her zaman öğrencilerimizin hem sınav hem de sosyal baÅŸarılarını fazlasıyla önemsemekteyiz. “dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo