13 o C Kdz. Ereğli

Minik Erdemirliler Sahada

Minik Erdemirliler Sahada

Ekonomi 4 yıl 6 ay 5 gün 12 saat 52 dakika önce 989

Haberi Paylaşın
Erdemir'in “Ailemle Buluşuyorum” sloganıyla, çalışanlarının eş ve çocuklarına yönelik düzenli ziyaret programları gerçekleştirdiği bildirildi.
Erdemir çalışanları çocuklarının gerçekleşen fabrika gezisiyle anne ve babalarının işyerini ve çelik üretim sürecini yakından tanıma fırsatı buldukları belirtildi.

Zonguldak ili Ereğli ilçesinde kurulu kısa adı Erdemir olan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda ‘saha’ gezisi yaptırılan çocuklara, ebeveynlerinin hangi şartlarda üretim yaptıklarının gösterildiği bildirildi.
Erdemir yetki ile “İz İletişim” adlı kanaldan yapılan yazılı açıklamaya göre; kurum çalışanlarının çocukları, gerçekleşen fabrika gezisiyle anne ve babalarının işyerini ve çelik üretim sürecini yakından tanıma fırsatı buldular.
Daha öncede “Ailemle Buluşuyorum” sloganı ile düzenlenen etkinlik zincirinin son ayağına, çalışanlarının eş ve 16 yaş üstü çocuklarının katıldı. Her ay düzenlenen geziler yanı sıra 7-15 yaş arasındaki çocuklarına yönelik olarak ilk kez 23 Nisan dolayısıyla yapılan etkinlik, 32 çocuğun katılımıyla tekrarlandı.
Erdemir Kültür Merkezi’nde karşılanan çocuklar, şirket tanıtım filmini izlediler ve iş güvenliği konusundaki bilgilendirme sunumunu dinlediler. Saha turunda önce güvenlik kamerası ekranlarından üretim tesislerini izleyen çocuklar, fabrika sahasını otobüsle gezerek itfaiye yöneticiliğine geldiler. Etkinlik sonunda çocuklara kendileri için özel olarak hazırlanmış baretler hediye edildi. Çocuklar üretim sürecini, anne ve babalarının iş yerlerini yakından tanıma fırsatı buldukları eğlenceli bir gün geçirdi.
Erdemir’de Ailemle Buluşuyorum etkinliği kapsamında çalışanların eş ve çocuklarına yönelik tanıtım gezileri devam edecek.

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 20 saat 4 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 21 saat 16 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 15 saat 21 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 12 saat 34 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 14 saat 55 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 9 saat 10 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 17 saat 17 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 18 saat 24 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
6 gün 6 saat 28 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 13 saat 26 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !