Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MİLLİ VOLEYBOLCULARIMIZ, KAMPA KATILDI

MÄ°LLÄ° VOLEYBOLCULARIMIZ, KAMPA KATILDI

Yıl içinde 2 kez Türkiye Åžampiyonu olan Karadeniz EreÄŸli Belediye Spor Oturarak Voleybol Takımı’nın antrenörü, 4 oyuncusuyla birlikte Milli takım kampına katıldı.

EreÄŸli Belediye Spor Oturarak Voleybol Spor Antrenörü Âdem Çelik ve sporcular Hüseyin Özeren, Tarkan Adik, Onur Yıldırım ve Oytun Çalkap ile birlikte 05-13 Åžubat 2016 tarihleri arasında Aksaray Dağılgan Milli Takım Kamp EÄŸitim Merkezi’nde kamp yapacak.

Ereğli Belediye Spor Kulübü 2.Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay ve aynı zamanda takım oyuncusu ve Belediye Meclis Üyesi Nazım Erdoğan ile birlikte tesislerden kafileyi uğurlarken, kazanılan 2 Türkiye Şampiyonluğu Kupası ve alınan çeşitli ödülleri de kulüp müzesine teslim etti.

GeçtiÄŸimiz günlerde Milli Takım Yardımcı Antrenörlüğü görevine getirilen Adem Çelik, “Gerek ÅŸahsım gerekse oyuncularımız kampı en iyi ÅŸekilde deÄŸerlendirerek, milli takımımız için gerekli mücadeleyi ortaya koyma çabasında olacağız. Kulübümüzü de en iyi ÅŸekilde temsil edeceÄŸiz. ” dedi.

Öte yandan milli kampa, Adana, Ankara, Samsun, Karabük, Diyarbakır ve Karadeniz EreÄŸli’den milli sporcular katılacak. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo