14 o C Kdz. Ereğli

MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINA GÖZ KIRPTI (MI)!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 6 yıl 12 gün 1 saat 29 dakika önce 1095

Haberi Paylaşın

TBMM Stratejisti, önceki dönem AK Parti Milletvekili Aday Adayı Zonguldaklı bürokrat Dr. Hasan Özgür Özen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Zonguldak Milletvekilliği adaylığına göz kırptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları ile kamuoyuna duyurulan erken seçim kararından sonra siyaset sahnesi ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da hareketlendi. 41 yaşındaki genç siyaset adamı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı işler, aldığı proje ödülleri ve sözlük formatında hazırladığı Kuran meali kitabıyla kamuoyunda biliniyor.
-KİMDİR?-
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ramazan Özen’in oğlu olan Dr. Hasan Özgür Özen, 10 yılı aşkın bir süre Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarının çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra 2010 yılında dönemin TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’in takdiriyle TBMM’de görevine başlamıştı.
Dr. Özen uzun yıllardır yürüttüğü Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekilliği görevinin yanı sıra, Parlamento Basın Mensupları Derneği Başkanlığı ve Ata Sporları Vakfı Denetleme Kurulu üyeli görevlerini de halen sürdürüyor.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 2 saat 15 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 17 saat 27 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 21 saat 32 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 21 saat 6 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 18 saat 45 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 15 saat 21 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 1 saat 49 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 19 saat 56 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 23 saat 22 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI