13 o C Kdz. Ereğli

MHP’NİN “EREĞLİLİLERİ” TSO’YA GİTTİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 10 ay 28 gün 16 saat 44 dakika önce 708

Haberi Paylaşın

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento Seçimlerine Karadeniz Ereğlili iki adayı ile hazırlanan MHP İlçe Teşkilatı, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetimini ziyaret etti.
Edinilen bilgiye göre, saha çalışmaları TSO Başkanı Arslan Keleş ile bir araya gelen partinin 2. sıra Milletvekili Adayı Abdullah Bekar, Ereğli’yi önemsediğini ve bu yüzden genel merkezlerinin ilçeden iki milletvekili adayı gösterdiğini söyledi. Başarmayı istediklerini belirten Bekar, “ticaret odası, belediye ve vekillerin birbirleri arasındaki uyuşmazlıkları olabiliyor. Bu uyum sağlanamadığı için Ereğli’ye bir türlü katkı sağlayamıyoruz. İnşallah biz vekil olur ve sizlerle birlikte güzel işler yaparız” dedi.
Ziyarette 3. sıra Milletvekili Adayı Fehmi Nuhoğlu'da, düşüncelerini paşlaştığı konuşmasında; Ereğli'ye borçlu olduklarını, halkına hizmet etmek istediklerini ifade etti.
Arslan Keleş de, siyaset uzun soluklu bir maraton olduğunu öne sürerek şunları söyledi:
“Genç yaşta bu işin içerisinde olmak ve bir yerlere aday olmak da bu işin güzelliği. Tabi bunda sabretmek ve bu maratonu hep aynı tempoda koşmak gerekiyor. Bizim de sizler gibi beklentimiz siyaset kurumunun bir an önce tekrar teşekkül etmesi ve aktif hale gelmesi. Bu seçimden sonra ortaya ne çıkacaktır, yeni tabloya göre de birlikte çalışacağımız yol arkadaşlarımızla tekrar bir araya gelip bu şehir için neler yapabiliriz bunları konuşmamız gerekiyor.”

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 22 saat 55 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 7 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 18 saat 12 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 15 saat 25 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 17 saat 46 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 12 saat 1 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 20 saat 8 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 21 saat 15 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
1 gün 16 saat 17 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
6 gün 9 saat 19 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !