8 o C Kdz. Ereğli

MHP’DE YÜZLER GÜLÜYOR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 2 ay 14 gün 15 saat 45 dakika önce 760

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde özel ihtiyacı bulunan kişilerin sesi olmak için MHP’den Belediye Meclisi Üyesi Adayı olan serebral parsi hastası Yasin Çiçek, “engelli bireylerin siyasette söz alması gerekiyordu” dedi.
MHP SKM’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Mahalli İdari Seçimleri öncesinde belediye başkan ve meclis üyesi adayları ile İl genel meclis üyesi adaylarının da katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.
“YOLU VE BAHTI AÇIK OLSUN”
Toplantıya ailesi ile birlikte katılan 5. sıra Meclis Üyesi Adayı Yasin Çiçek, kendisine bu görevi veren partinin İlçe Başkanı Rahman Demirtürk teşekkür etti. Yerel haber sitesinde köşe yazıları da yayımlanan Çiçek, “Ereğli’de ki engelli bireylerin siyasette söz alması gerekiyordu. Sağ olsun Milliyetçi Hareket Partisi biz engelli bireylere kucak açtı. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Rahman Demirtürk ise beraber yürüyeceğini belirtti Çiçek hakkında, “Yasin kardeşimize listemizin beşinci sırasında yer verdik. Engelli kardeşlerimize değer verdiğimizi ve onlarla birlikte yürüyeceğimiz ve onların gönlünde olacağımızı düşünerek kendisini fazla tanımamama rağmen listemizde yer verdik. Yolu ve bahtı açık olsun” diye konuştu.
Yapılan açıklamanın ardından istişare toplantısı basına kapalı olarak devam etti. Ereğli belediye başkan adayı Talat Şeker, belde belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları ile il genel meclis üyesi adayları hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 7 saat 39 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 19 saat 40 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 16 saat 7 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 15 saat 8 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 21 saat 1 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 10 saat 15 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 5 saat 45 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 18 saat 34 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 7 saat 10 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 10 saat 45 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?