Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MEZUNİYET HEYECANI

MEZUNÄ°YET HEYECANI

Ereğli Özel Neşe Erberk Anaokulu’nda mezuniyet heyecanı yaşandı.


EreÄŸli Özel NeÅŸe Erberk Anaokulu’nda  mezuniyet heyecanı yaÅŸandı.


Okul Kurucu Müdürü Dilara Bozkuş, Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, kuruluş olarak geleceğe ışık tutacak olan çocukların hayatına en önemli dokunuşu yaptıklarını söyledi.
Bu anlamda, Neşe Erberk Eğitim Kurumları ile çalışmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını belirten Bozkuş, şöyle dedi:
“Aile ve eÄŸitimci iÅŸbirliÄŸi ile gerçekleÅŸen okul öncesi eÄŸitim; eÄŸitim ve öğretim öz bakım dışında çocuÄŸun yaratıcı, ileriyi görebilin, yeni ürünler yaratabilen, özerk bir birey olarak yetiÅŸmesine katkı saÄŸlamaktayız.

Bu anlamda iÅŸbirliÄŸi ve çocuklarınızın en önemli adımlarını bizlerlerle attığınız ve güvendiÄŸiniz için her velime teÅŸekkür ediyorum. Çocuklarımızın hayatını ÅŸekillendiriyor olmaktan gurur duyuyorum. SevdiÄŸim her ÅŸey çocuklarımızın gözlerinde. Onların masumluÄŸunu, konuÅŸmalarını, bakışlarını herkes benim gözümden görmeli. Her birinizin okulun her köşesinde hayatımı parlatan ışığınıza bayılıyorum. Daha nice güzel günlerimiz olacak.”


Okul Müdürü Ayşe Korkmaz da,Karadeniz Ereğli Özel Neşe Erberk Eğitim Kurumunun, ilçede ayrıcalıklı yeri olduğunu anlattı.


Aynı zamanda Dilara BozkuÅŸ’un babası Ä°ÅŸ Ä°nsanı Celal BozkuÅŸ tarafından mezun öğrencilere diplomaları verilen törende, öğrenciler arasında Türk Bayrağı ve Okul Flaması devir teslimi gerçekleÅŸtirildi.
Daha sonra ise Okul öğretmenleri nezaretinde hazırlanan çeşitli gösteriler öğrenciler tarafından izleyenlere sunuldu.
Öğrencilerin sunumları sırasında birçok veli ile yakınlarının duygulandığı ve mutluluktan ağladığı görüldü.
Kurum Kurucu Müdürü Dilara BozkuÅŸ, kapanış konuÅŸmasında ise okulda görev yapan öğretmenler ile personele ve desteklerinden dolayı annesi Aynur BozkuÅŸ’a çiçek takdim ederek teÅŸekkür etti. 
Program, 10 Yıl Marşı eÅŸliÄŸinde öğrencilerin ‘kep fırlatma’ gösterisi ile tamamlandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo