Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MEZUN OLDULAR

MEZUN OLDULAR

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulunda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.

Alaplı MYO Spor Salonu’nda düzenlenen mezuniyet töreninde konuÅŸan Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, mezun olan öğrencilerin ülkenin ihtiyaç duyduÄŸu kalifiyeli iÅŸ gücü yolculuÄŸunun başında olduÄŸunu söyledi.

Öğrencileri çağdaş ve güncel bilgilerle güçlendirerek hayata en iyi şekilde hazırlamayı hedeflediklerini anlatan Henden, şunları kaydetti:

“Okulumuzdan 350 öğrencimiz mezun olmaktadır. Sadece teorik bilgiler edinmelerini deÄŸil, aynı zamanda iÅŸ yaÅŸamlarında onları bir adım öne çıkaracak birikimleri kazanmalarını son derece önemsiyoruz. Yaratıcılığı, bilimsel araÅŸtırmayı dünya vatandaşı yetiÅŸebilmek için sanatsal hedefleri teÅŸvik eden projeleri destekliyoruz.  Siz öğrenciler ülkemizin ihtiyaç duyduÄŸu kalifiyeli iÅŸ gücü yolculuÄŸunun başındasınız. Bu yolculuÄŸunuzda en büyük yardımcınız okul sürecinde aldığınız kazanımlardır.”

Konuşmaların ardından BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr Ahmet Altın ve protokol, okulu dereceyle bitiren öğrencilere diploma ve başarı belgelerini verdi.

Alaplı Kaymakamı AltuÄŸ ÇaÄŸlar,  4 aylık kızı Nilan Dürdane ÇaÄŸlar ile mezuniyet törenine katıldı.

Tören, öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo