Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MEZARLIKLARDA BAYRAM TEMİZLİĞİ..

MEZARLIKLARDA BAYRAM TEMİZLİĞİ..

Kdz.EreÄŸli’de, vatandaÅŸların bayram öncesi ve bayram süresince yoÄŸun olarak ziyaret ettiÄŸi mekanlar arasında yer alan mezarlıklar, Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenerek bayrama hazır hale getirildi.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne baÄŸlı ekipler, Kurban Bayramı’nda vatandaÅŸların rahat bir ÅŸekilde mezarlık ziyareti yapabilmeleri için ilçe genelindeki 57 mezarlıkta temizleme ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, Arife günü ve Kurban Bayramı süresince vatandaşların, vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Atay, yıl içerisinde düzenli olarak Mezarlıkların bakım ve onarımını gerçekleÅŸtirdiklerini belirterek; “Bayram öncesi, Åžehir Mezarlığımız dahil 57 mezarlık alanını daha temiz ve düzenli hale getirmek için çiçekler ve aÄŸaçların sulama iÅŸlemleri yapılırken, yollar, mezarlar ve oturma alanlarının tamamı titiz bir çalışmayla temizlenip bakımları yapıldı. VatandaÅŸlarımızın dinlenmesi ve taziyeleri kabul etmesi için mezarlık içine konulan bankların ve mezarlıklar içinde yer alan çeÅŸmelerin de onarım ve tamiratları yapıldı” dedi.

Atay ayrıca, Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesinde bulunan Cenaze Hizmetleri Birimi’nin, taziye yemekleri ve cenaze defin iÅŸlemlerini ücretsiz olarak gerçekleÅŸtirmeye devam ettiÄŸini bildirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo