Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

METEOROLOJİDEN YAĞIŞ UYARISI

METEOROLOJÄ°DEN YAÄžIÅž UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son deÄŸerlendirmelere göre, Marmara’nın doÄŸusu, Batı ve DoÄŸu Karadeniz, DoÄŸu Anadolu’nun kuzeyi ile Samsun, Tokat, Osmaniye, Adana’nın kuzey ve doÄŸusu, Hatay kıyıları, MuÅŸ, Bitlis, Van, Batman ve Siirt çevrelerinin saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Yağışların; Giresun, Trabzon’un batı ilçeleri ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli, Trabzon’un doÄŸusu, Rize ve Artvin’de çok kuvvetli ve ÅŸiddetli olması bekleniyor.

Rüzgar ise genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyıları, GüneydoÄŸu Anadolu ile DoÄŸu Anadolu’nun güneydoÄŸusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Orta ve DoÄŸu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esecek.

Hava sıcaklığı, Türkiye’nin iç ve doÄŸu kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacak, diÄŸer yerlerde önemli bir deÄŸiÅŸiklik olmayacak.

Yağışların, Giresun, Trabzon’un batı ilçeleri ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli, Trabzon’un doÄŸusu, Rize ve Artvin’de çok kuvvetli ve ÅŸiddetli olması beklenirken Meteoroloji, ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi yaÅŸanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiÄŸini bildirdi.

 

İSTANBUL: Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (28)

ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (29)

İZMİR: Az bulutlu ve açık. (30)

ADANA: Parçalı bulutlu, kuzey ve doğu kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (35)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra İbradi ve Akseki ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (35)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (27)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (28)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (37)

ZONGULDAK: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu. (26)

 

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, bölgenin doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. .

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey ve iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENÄ°Z: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, Osmaniye, Adana’nın kuzey ve doÄŸusu, Hatay kıyıları ile Antalya’nın Ä°bradi ve Akseki ilçelerinin yerel olmak üzere saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. .

İÇ ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor..

 

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOÄžU KARADENÄ°Z: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ve DoÄŸu Karadeniz ile Tokat çevrelerinin saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Yağışların; Giresun, Trabzon’un batı ilçelerinde kuvvetli, Trabzon’un doÄŸusu, Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli ve ÅŸiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzeyi ile Muş, Bitlis ve Van çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ardahan çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin doğusu parçalı bulutlu, gece saatlerinde Batman ve Siirt çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı tahmin ediliyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo