Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Meteoroloji’den Kar Uyarısı!..

Meteoroloji’den Kar Uyarısı!..

Zonguldak’ta bugün hava sıcaklığı 13 derece olacak.


Meteoroloji’den Ankara’ya kar yağışı uyarısı. Parçalı ve çok bulutlu olan hava sabah saatlerinde hafif yaÄŸmurlu, gece saatlerinden sonra ise yerini karla karışık yaÄŸmur ve kar yağışına bırakacak.

Yapılan son deÄŸerlendirmelere göre, Marmara’nın doÄŸusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi, Karadeniz, DoÄŸu Anadolu’nun kuzeyi ile Balıkesir, Konya’nın kuzey kesimleri ve Kayseri çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yaÄŸmur ve saÄŸanak, akÅŸam saatlerinden sonra Marmara’nın güneydoÄŸusu, İç Ege, Göller yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde karla karışık yaÄŸmur ve yer yer kar ÅŸeklinde olmak üzere Denizli, UÅŸak, Afyonkarahisar, Bilecik, Sakarya, EskiÅŸehir, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının DoÄŸu Karadeniz ile İç Anadolu’nun doÄŸusunda 3 ila 5 derece azalacağı, diÄŸer yerlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın batı kesimlerde kuzeyli, iç ve doÄŸu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları, Akdeniz kıyıları, İç Anadolu’nun doÄŸusu, DoÄŸu Anadolu’nun kuzeyi ve DoÄŸu Karadeniz’de kuvvetli ve kısa süreli fırtına ÅŸeklinde(40-80 Km/saat) eseceÄŸi tahmin ediliyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo