14 o C Kdz. Ereğli

Merkez ilçe, Gökçebey, Çaycuma ve Devrek’te!

Jandarmadan büyük vurgun! 5 kilo 30 gram esrar…

Asayiş 6 yıl 7 ay 17 gün 43 dakika önce 1065

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ta, güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda 5 kilo 30 gram kubar esrar ve 59 kök kenevir bitkisi ele geçirildiği bildirildi.

Edinilin bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Merkez ilçe, Gökçebey, Çaycuma ve Devrek ilçesinde 5-8 Eylül tarihleri arasında uyuşturucu madde imal ve ticareti kapsamında operasyon yapıldı.
Gökçebey ilçesinde izinsiz kenevir ve uyuşturucu madde imal ve ticari yaptığı tespit edilen O.Ç. isimli şüpheli şahsın evinde ve bahçesinde kökleri kesilmiş, boyları 1-3 metre arasında 51 kök kenevir bitkisi, 10 gram kubar esrar, 1 adet yarı otomatik ruhsatsız av tüfeği ve 49 paket sigara sarma kağıdı ele geçirildi.
Devrek ilçesinde izinsiz kenevir ekimi ve uyuşturucu madde imal ve ticari yaptığı tespit edilen N.T. isimli şahsın evinde yapılan aramada, saksı içinde 8 kök kenevir bitkisi, 20 gram kubar esrar, 1 adet av tüfeği, 25 adet 7,65 milimetre çapında tabanca mermisi bulundu.
Merkez ilçe ve Çaycuma ilçesinde izinsiz kenevir ekimi ve uyuşturucu madde imal ve ticari yaptığı tespit edilen M.K. isimli şüpheli şahsın evinde yapılan aramada evinde bodrum katına gizlenmiş 2 adet çuval içerinde ve 1 adet kavanoz içerisinde 5 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirilirken, izinsiz kenevir ekimi yapan şüpheli şahıslar hakkında yasal işlem yapıldı.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 6 saat 7 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 7 saat 19 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 1 saat 24 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 22 saat 37 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 19 saat 13 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
5 saat 41 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 3 saat 20 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
1 gün 23 saat 29 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 4 saat 27 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !