13 o C Kdz. Ereğli

Merih Şuğle Ortaokulu eğitime hazır

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Eğitim 5 yıl 7 ay 26 gün 6 saat 10 dakika önce 2285

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yapımı tamamlanan Merih Şuğle Ortaokulu’nun, 2018-2019 eğitim öğretim yılında faaliyete başlayacağı bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, 24 dersliğiyle yüksek öğrenci kapasiteli Merih Şuğle Ortaokulu görsel sanatlar atölyesi, teknoloji ve tasarım atölyesi, bilişim teknolojileri sınıfı, fen laboratuvarı, zeka oyunları sınıfı, destek eğitim odası, çok amaçlı salonu ve kütüphanesinin yanı sıra özel oturma alanlarıyla donatılmış yemyeşil bahçesinde yer alan basketbol sahası, voleybol sahası, futbol sahası ve tenis kortuyla öğrencilerin her türlü ihtiyacını karşılamaya hazır durumda olduğu belirtildi.
Merhum Hakim Albay Tahsin Şuğle adına daha önce yoğun bakım ünitesi yaptıran hayırsever kardeşler Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde görevli Doç. Dr. Mehmet Ali Şuğle ve Avukat kardeşi Havva Mehlika Şuğle’nin annelerinin adını taşıyan Merih Şuğle Ortaokulu, hedefleriyle de eğitime büyük katkı sağlayacağı ifade edildi.
Ortaokul Müdürü Kadir Korkmaz, gazetecilere açıklamasında, ortaokulun fiziki ve sosyal alanları ile öğrencilere çok büyük değerler kazandıracağını öne sürerek şunları kaydetti:

“Eğitimin olmazsa olmazı akademik başarının yanı sıra öğrencilerin yeteneklerini ortaya koymalarına ve geliştirmelerine imkan sağlayacak sosyal ve kültürel etkinlikleriyle, teknolojinin ışığında bilim çağını yakalayan robotik kodlama çalışmalarıyla, yabancı dil ağırlıklı eğitimiyle Merih Şuğle Ortaokulu, Kdz. Ereğli’de başlayan eğitim yolculuğunda her anlamda donanımlı, okuyan, araştıran, öğrenmeyi davranış haline getirmiş, güncel olanı takip eden, çağdaş, modern, farkındalığı yüksek, dünyada ve Türkiye’de tercih edilen bireyler yetiştirme hedefinde. Merih Şuğle Ortaokulu, eksiksiz öğretmen kadrosu, çarpıcı eğitim uygulamaları, özgün projeleri, zengin sosyal ve kültürel etkinlileriyle 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı için geri sayıma başladı. Kayıt ve nakiller başlamış olup, iş ve işlemler okul müdürlüğünce yapılmaktadır.”
Yapımı yaklaşık 4 milyon liraya mal olan Merih Şuğle Ortaokulu Kırmacı Mahallesi Hasan Canver Caddesi, Ereğli İlkokulu yanında bu yıl eğitim-öğretime başlayacak.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 6 saat 53 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 22 saat 5 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 5 saat 6 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 2 saat 10 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 1 saat 44 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 23 saat 23 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 19 saat 59 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 6 saat 27 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 34 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 4 saat önce KAZA ; 2 YARALI