Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Merakla bekleniyordu; tarih belli oldu!

Merakla bekleniyordu; tarih belli oldu!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde BahçeÅŸehir Okulları Kampüsü’nün, açılış tarihinin belli olduÄŸu bildirildi.


Alınan bilgeye göre, BahçeÅŸehir Koleji Karadeniz EreÄŸli Kampüsü Kurucusu OÄŸuz Karahan ve BahçeÅŸehir Koleji Genel Müdürü Özlem DaÄŸ imzalı dağıtılan davetiyelerde, açılışın 10 AÄŸustos’ta gerçekleÅŸtirileceÄŸi belirtildi.
Gökhasan Köyü DoÄŸan Tepesi mevkisindeki BahçeÅŸehir Koleji Karadeniz EreÄŸli Kampüsü’nde, 17.30’da kokteyl ile baÅŸlayacak etkinliklerin ardından açılışın 18.00’de yapılacağı kaydedildi.
Öte yandan, yaklaşık bir yıl önce 32 bin metrekare alan üzerine kurulması planlanan kampüste iç donanımların da tamamlanma aÅŸamasına geldiÄŸi görüldü. 5 derslik anaokul, 16 derslik ilkokul, 24 derslik ortaokul ve 12 derslik Anadolu Lisesi’nden oluÅŸan kampüste, tüm sınıflar 24 kiÅŸilik olarak düzenlendi.
Çok amaçlı kullanılabilecek Toplantı salonu oluÅŸturma çalışmaları devam eden kampüste, öğrencilerin ’tercihli yemek’ yiyebilecekleri oldukça geniÅŸ yemek salonu da hazır hale getirildi. Farklı dallarda spor aktivitelerin yapılabileceÄŸi açık ve kapalı alanları tamamlanan kampüste birde kapalı yüzme havuzu bulunuyor.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo