Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MEMURLUK İÇİN TERCİH BAŞVURULARI..

MEMURLUK İÇİN TERCİH BAŞVURULARI..

Bazı kamu kurum ve kuruluÅŸlarındaki 2 bin 159 kadro ve pozisyona yapılacak yerleÅŸtirmeler için bugünden itibaren 25 Kasım’a kadar tercih baÅŸvurusunda bulunulabilecek.

Bazı kamu kurum ve kuruluÅŸlarındaki 2 bin 159 kadro ve pozisyona yerleÅŸtirmeler için adayların tercih iÅŸlemleri baÅŸladı. 

Kamu Görevlerine Ä°lk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca bazı kamu kurum ve kuruluÅŸlarının kadro ile pozisyonlarına yerleÅŸtirilme için adaylar tercihte bulunacak.  

Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2015/2 tercih kılavuzunda, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonlar yer alıyor. 

Kılavuza, ÖSYM’nin "http://www.osym.gov.tr" internet adresinden ulaşılabilecek. 

Adayların kılavuzdaki kadro ve pozisyonları tercih edebilmeleri için 5-6 Temmuz, 27-28 Eylül 2014’te yapılan KPSS’lerden (2014-KPSS Lisans ve 2014-KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans) birine girmiÅŸ ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olmaları gerekiyor. 

Adaylar, kılavuzda yer alan kurallara göre, bugünden itibaren 25 Kasım’a kadar, Ã–SYM’nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden TC kimlik numaraları ve ÅŸifrelerini kullanarak tercihte bulunacak. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak, tercih süresi uzatılmayacak.

Öte yandan, 2015/2 KPSS Tercih Bilgi Sistemi programı, "http://euygulama.dpb.gov.tr/tercihrobotu/" internet adresinde hizmete girdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo