Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MEKTUBUMDA İLİM VAR

MEKTUBUMDA Ä°LÄ°M VAR

MEKTUBUMDA Ä°LÄ°M VAR


Zonguldak ili EreÄŸli ilçesindeki bazı ilköğretim öğrencilerinin, Karadeniz EreÄŸli’yi baÅŸka illere tanıtmak, diÄŸer illeri de öğrenmek amacı ile proje baÅŸlattıkları bildirildi.


Daha önce de; uhdesinde geliÅŸtirdikleri pek çok proje ile öğrencilerine ‘ders’ dışında ‘hayatı da’ öğretme çabası ile aktivite yürüten EreÄŸli Nimet Ä°lkokulu’nun, yeni bir faaliyete daha imza attığı belirtildi.
Alınan bilgiye göre, öğretmen Åžennur Baysal “Mektubumda ilim var” adını verdiÄŸi projeyi hayata soktu. Projeyi ise okulun 4’üncü sınıflar arasında ‘D’ ÅŸubesinde eÄŸitim alan öğrenciler “e-twinning” adı ile uygulamaya baÅŸladı.
Buna göre; Nimet Ä°lkokulu öğrencileri Bingöl Karlıova YiÄŸitler Ä°lkokulu ile eÅŸleÅŸtiler. ‘Mektubumda ilim var’ diyen iki farklı ÅŸehirde yaÅŸayan öğrenciler, birbirlerine mektup aracılığı ile kendi illerini tanıttılar/tanıtacaklar.
     BAÅžKA BÄ°R TEMA Ä°LE…    
Yazılan ilk mektupların baÅŸ satırlarında ise öğrencilere milli mücadele yılları anlatıldı. Bu kapsamda da öğrenciler, Gazi Alemdar Gemisi’ne ait sahil bandında birebiri kurulan müze ziyaret ettirildi.
Öte yandan, her ay farklı bir temanın işleneceği; adeta gönül köprüsü kuran öğrenci ve öğretmenlerin tebrik edildiği bildirildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo